Vysnine parašė:
Swimtrainer pirkautoki https://www.babycity.lt/lt/swimtrainer-mokomasis-plaukimo-ratas-classic-3men--4m--fsa001-4100603-0100
Labai geri jie! Mano abi dukros užaugo su jais kol pradėjp plaukti.. Ir saugus jis!
Vysnine parašė:
Swimtrainer pirkautoki https://www.babycity.lt/lt/swimtrainer-mokomasis-plaukimo-ratas-classic-3men--4m--fsa001-4100603-0100
Labai geri jie! Mano abi dukros užaugo su jais kol pradėjp plaukti.. Ir saugus jis!
evveliute parašė:
aha, as dukrai nupirkau didesni, o mazasis liko mazyliui
egluteboom parašė:
Ar jau sėdi vaikučiai? Kaip mokinate sėdėti?
Pati neatsisėda,bet jau per kelias dienas pasitreniravom ir gan neblogai sėdi pati. Kai guli paduodu ranką ir prilaikau kojas,tai staigiai atsikelia,supranta ką tas veiksmas reiškia,kai paduodu ranką,tai kyla iškart į sėdimą poziciją. Kai atsisėdo pradėjau paleidinėt ,pasidedam aukščiau kaladėlių,kažkokių žaisliukų,tai pradžioj už nugarytės prilaikydavau,dabar jau neprilaikau,sėdi gan neblogai,tik jei kur pasisukt nori į šoną kažką imt,tai virsta. Nu bet kelias minutes jau išsėdi susidomėjus. Būna kokią knygelę palaikau aukščiau,kad atsisėdus patogu būtų.
Quaesitoria parašė:
Kokių knygučių su siužetu galit parekomenduoti kūdikėliams?
Galit pirkti tokios kaip būna trumpos pasakos prieš miegą , mano dukra sesytei skaito, tai labai susidomėjusi būna, spalvotos gražios.
Olimpika parašė:
Galit pirkti tokios kaip būna trumpos pasakos prieš miegą , mano dukra sesytei skaito, tai labai susidomėjusi būna, spalvotos gražios.
Quaesitoria parašė:
Kokių knygučių su siužetu galit parekomenduoti kūdikėliams?
Patinka Labai alkanas vikšrelis, Bz bz bzt namuose
Anonime1993 parašė:
Dar ne,tik sukas ratelių,bandyti bando bet dar neišeina,dar ir nesedi 🙂
Musu ir nesedi. Galvojau mes vieni tokie. Lyg sedasi. Bet apsivercia ir viskas tikriausiai paprasciau taip😀 bet sliauzioja varineja atbula labai greit. O i prieki leciau subiniuka pakraipo pakraipo ir atsliauzia. Ant grindu megsta but ant zaidimu kilimelio bet atsiduria viduri kambario
Anonime1993 parašė:
Sveikos koki krema.nuo saulės naudojate savo vaikiukams?
Labai patiko
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai