4mama parašė:
Aš pasiruošiau, vilnos kojinytės, kepuryrę, bodžiuką- siaustinuką (patogiau nei paprasti bodžiukai kol mažutis visai), ir kombinzoniuką.
aciu
tai bodziuku ir sliauztinuku po 3-4 vnt imsit?
4mama parašė:
Aš pasiruošiau, vilnos kojinytės, kepuryrę, bodžiuką- siaustinuką (patogiau nei paprasti bodžiukai kol mažutis visai), ir kombinzoniuką.
aciu
tai bodziuku ir sliauztinuku po 3-4 vnt imsit?
Lindi parašė:
aciutai bodziuku ir sliauztinuku po 3-4 vnt imsit?
Jei viskas gerai ir ligoninėj būsite tik 3 dienas, ko ir linkiu, tai tiek tikrai užteks 🙂
N_I_D_A parašė:
Jei viskas gerai ir ligoninėj būsite tik 3 dienas, ko ir linkiu, tai tiek tikrai užteks 🙂
Čia gal kaip kam, man reikėjo daugiau nei 3 komplektų, nes vis blogai uzdedavau pampersą, tai avarijų buvo labai daug, tai geriau įsidėt daugiau 🙂
Godvile parašė:
Čia gal kaip kam, man reikėjo daugiau nei 3 komplektų, nes vis blogai uzdedavau pampersą, tai avarijų buvo labai daug, tai geriau įsidėt daugiau 🙂
Aišku visad geriau turėti daugiau, blogiau nebus, ligoninių krepšeliuose dažniausiai nurodo kažkur 3 vnt turėti. Mes kadangi ligoninėj buvom apie savaitę, tai mums tikrai neužteko, bet, jei būtume važiave po tų 3 parų, tai būtų kaip tik🙂
Godvile parašė:
Jo aš irgi atsimenu pasiemiau į ligoninę 3 komplektus. Nu ir pritrukau. Nes kai dej mekoniju tai pro šoną. Dar kol aš supratau kad berniukui reikia pimpaliuka nulenkti. Kitaip pravaro pro pampi 😂 tai vyras važiavo papildyti rūbų.
Sofi parašė:
O imsit 50 ar 56 dydį į ligoninę?
56 kazkaip nesitiki, kad gims 50
Sofi parašė:
56 imsiu, 50 net neperku. Pirmagimis 56 cm buvo
Sofi parašė:
Man kadangi draugė atidavė kelis rūbelius 50 dydžio, tai įsimesiu į tašę, maža ką 🤷♀️ bet ką perkuos tai 56, manau daugiau šansų, kad jų reiks ☺️
Sofi parašė:
Matyt kaip pirmą kartą sunku prognozuiti ☺️ pvz tiek aš pati gimiau nesverdama 3 kg, tiek vyras vos 3 kg, tai ir dukros abi 3 kg gimė, tai 50 dydis mūsiškėms buvo kaip tik, o 56 perdidelis. Aišku niekada negali žinoti kokį genų rinkinį vaikiukas susirinks, gal trečią kartą bus kitaip ir gims aukštaūgė dičkė 😁
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai