Riko parašė:
Žinokit ne visai senų laikų, aš pavasarį operaciją dariausi NVI tai buvo nurodyta kad negali būti lakuoti nagai dėl gyvybinių funkcijų stebėjimo.
tai, kaip tada elgtis :/
Riko parašė:
Žinokit ne visai senų laikų, aš pavasarį operaciją dariausi NVI tai buvo nurodyta kad negali būti lakuoti nagai dėl gyvybinių funkcijų stebėjimo.
Lindi parašė:
Aš 2019 sūnų gimdžiau su geliniu lakavimu, tai niekas nei žodžio nesakė. O dabar galvojų ką daryt, gal tiesiog permatomai pasidaryt ir rami galva 😀
Akv123 parašė:
Aš 2019 sūnų gimdžiau su geliniu lakavimu, tai niekas nei žodžio nesakė. O dabar galvojų ką daryt, gal tiesiog permatomai pasidaryt ir rami galva 😀
Aš darysiuos permatomą irgi.
Riko parašė:
Aš išvis nusiėmiau gelinį lakavimą dar sausįmanau kai jau leliukas bus tikrai nebus prioritetas kas tris savaites lakstyti į manikiūrą, plius proga nageliams pa…
Aš kai pati sau tvarkausi, tai kažkaip nei kur eit nei ką šiaip gal irgi jau pritingėčiau 😀 O mano pačios nagai labai lūžinėjantys nuo jaunų dienų, tai labai erzina, kad vos kas ir iškart lūžta iki gyvnagio
Lindi parašė:
Kaip ten su lakuotais nagais? vyro puske kazka paminejo, kad nevertetu lakuotis pries
Visiems vienodai sviecia kokie jusu nagai ir kokios spalvos, niekas niekada nieko nesake😀
Brouček parašė:
Visiems vienodai sviecia kokie jusu nagai ir kokios spalvos, niekas niekada nieko nesake😀
Nėra vienodai, nes prieš planines operacijas nurodo, kad nagai turi būti matomi. O garatijos, kad gimdymo metu neprireiks operacijos, kurios metu tai irgi bus svarbu, nėra.
Monciutė parašė:
Nėra vienodai, nes prieš planines operacijas nurodo, kad nagai turi būti matomi. O garatijos, kad gimdymo metu neprireiks operacijos, kurios metu tai irgi bus svarb…
na, bet tai būna situacijų, kada gimdymas prasideda ženkliai anksčiau ir netikėtai, o moteris būna nulakuotais nagais - ir tikrai nieko blogo. Dar nesu girdėjusi iš nei vienos aplinkui gimdžiusios moters, kad kažkas būtų sakyta dėl lakuotų nagų.
Rugileee parašė:
na, bet tai būna situacijų, kada gimdymas prasideda ženkliai anksčiau ir netikėtai, o moteris būna nulakuotais nagais - ir tikrai nieko blogo. Dar nesu girdėjusi iš…
Mano drauge akusere tai visada man liepia nusiimti nagus. Tai man net klausimų nekyla