Adigėja parašė:
Kelių savaičių jums nustatė negimdinį nėštumą?
7-8sav
Negimdinis nėštumas yra toks nėštumas, kurio metu vaisius pradeda vystytis ne gimdoje, o už jos ribų. Skaityti
visą straipsnįAdigėja parašė:
7-8sav
Adigėja parašė:
6 savaiciu
Oksana parašė:
Kas turėjo negimdini nieštumą per kiek laiko hcg nukrito? Man taip šauniai krito nuo 12000 iki 6100 - 4800- 1900 -190 kas savaitę . Dabar dariausi po dviejų jau ma…
Pas mane prieš operaciją buvo 5000 dabar po 10dienų pasidarius hcg yra 290 tik po savaitės vėl darysiuos. Bet kiek žinau turi nukristi iki nulio, man gine sakė svarbu krenta kad ir ne po daug svarbu ne didėja. Jai didėja reiks dar kartą operuoti.
Oksana parašė:
Kas turėjo negimdini nieštumą per kiek laiko hcg nukrito? Man taip šauniai krito nuo 12000 iki 6100 - 4800- 1900 -190 kas savaitę . Dabar dariausi po dviejų jau ma…
Neatsimenu, kiek tiksliai laiko prireikė, tačiau turėjau du negimdinius, tai vienas greitai nukrito, kitas lėčiau. Nežinau, nuo ko tai priklauso
Bet pamenu, kad ant galo sulėtėjo skaičiai. Siūlyčiau tiesiog pakartoti po kokios savaitės.
Laba, turiu klausimą, jeigu lygiai prieš dvi savaites ginekologė ultragarsu nustatė 5 savaites ir 2d., o šiandien nėštumas vos siekia 6 savaites. Mėnesinės mano labai nereguliarios, todėl nėštumo pagal ciklą apskaičiuoti nėra galimybės, jokių papildomų tyrimų ji neskyrė, sakė, kraujotaka matosi. Ir vis tik, ar čia gali būti negimdinio nėštumo požymis ar tieisog greičiausiai ji suklydo pirmą kartą nustatydamą nėštumo trukmę?
selektyvi parašė:
Laba, turiu klausimą, jeigu lygiai prieš dvi savaites ginekologė ultragarsu nustatė 5 savaites ir 2d., o šiandien nėštumas vos siekia 6 savaites. Mėnesinės mano lab…
Sveika, negimdinio nėštumo ginekologė nebūtų pamačiusi gimdoje. Jeigu ji kažką mato gimdoje ir pagal tai nustato dienas, tai gali būti keli variantai. Arba nesivystantis, arba kažkas blogai paskaičiuota. Stebėkit situaciją
O ką gydytoja sako daugiau? Jeigu jai atrodo viskas gerai, nesukit dar galvos
Itakė parašė:
Sveika, negimdinio nėštumo ginekologė nebūtų pamačiusi gimdoje. Jeigu ji kažką mato gimdoje ir pagal tai nustato dienas, tai gali būti keli variantai. Arba nesivyst…
Teisingai jūs sakot, aš visai susimaišiau, nesivystantis nėštumas aš turėjau galvoje...Gydytoja sako, kraujotaką kol kas matau, ateiti po 3 savaičių, ir tiek
Tai nesuksiu tuomet galvos
Ačiū!
Sveiko merginos,
Vis man skaudejo pilva, nugara. Apsilankiau pas ginekologe - viskas grazu, svaru. Uzsimine, kad galbut del ateinanciu menesiniu, pasake, kad mato jog apie kita savaite prasides mm.
Krutu skausmas buvo didelis kaip visada.. pasidariau testa - neigiamas. Na toliau rami laukiau menesiniu. Nakti pakedavo mm skaudmai, bet mm nepasirode. Siandien atlikau testa - ryskiai teigiamas. Nuvaziavau i Northway klinika - negimdinis nestumas. Skubii vaziuokite i ligonine. Santariskese pralaukiau - nemato nei gimdoje nei niekur kitur nieko. Pagal kraujo tyrimus - nestumas. Sako menesines buvo nereaguliarios, pagal viska turetu but 6 sav ir matytis gimdoje, bet kai nereaguliarios gal dar tik kokios 4 sav. Dabar laukti dvi dienas ir kartoti kraujo tyrima ar padides skaiciukai.
Ar kzkam teko susodurti taip? Paskutines mm prasidejo birzelio 28 d
Kinderis2022 parašė:
Sveiko merginos,
O jums vaginalinį skaną darė?
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai