metise parašė:
Mano beda kad ratai masinoje, o vyras su masina ishvaziaves![]()
o mes vel ejom uzsispyre i kiema ir suradom varzta savo
nu verzles jau aisku neradom, bet tai gal jau ir ne sansu, nes atsisukt jau ir anksciau galejo...
metise parašė:
Mano beda kad ratai masinoje, o vyras su masina ishvaziaves![]()
o mes vel ejom uzsispyre i kiema ir suradom varzta savo
nu verzles jau aisku neradom, bet tai gal jau ir ne sansu, nes atsisukt jau ir anksciau galejo...
saulytukass parašė:
as kita savaite galutinai pabaigiu su sesija, ir tada vel aerobika su stepu ir pilatesu![]()
aha, is pigu.lt uzsakiau![]()
zinok turejau elipsini treniruokli...o valios neke neke..., as turiu iseit is namu sportuot, namuos niekaip
![]()
as turiu makstos dvd, bet vat valandos laiko nerandu, nes vyro vis nera, o jei vaikas prisnusta, tai tik ir galvoji, kaip spet susitvarkyt ir pan... o dazniausiai, kad nusnustu i kiema vaziuojam, o ten jau be sansu pasportuot... turejau ir kamuoli, bet kate pasizaide su juo
turiu lanka, bet jis darzelio laiku, tai toks mazutis...
treniruokli net nzn, kur det reiktu :/ namie sportuodavau jau seniai, ir bodyflex, ir su hanteliais, kilimeliu... bet geriems rezultatams prireikia ir treniruokliu, o db istrukt i sporto sale nlb yra kur ir kada... begiot su tokia krutine be sansu, tad arba teks dar laukt, arba nzn, vel tenkintis namu manksta...
simulente parašė:
Labas rytas mamytes!mazai cia jusu siandien...
![]()
Guodziates apie vyrus, o pas mane atvirkstine situacija. Tokiu santykiu su vyru dar niekada nebuvo. Bijojau, kad leliukui gimstant nutolsim vienas nuo kito, kad as visa demesi skirsiu lelytei, bet nea. Kai bunam visi trys, demesi dalinu 50:50kai mes dviese, tada 100% . Ir aplamai labai kazkaip vienas kito daugiau isklausom, maziau ragus rodom, nes yra kas dabar mums juos parodo
Nors iki tol buvo visko, nuo nekalbadieniu iki skyrybu su turto dalybom
![]()
Ir siandien mums svente! svenciam popierines vestuvesesu labai laiminga
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gal ir ne i tema, bet Lady_44 laikykis, neskubek priimti skubotu sprendimu
![]()
simulente sveikinimai, linkiu romantisko vakaro tryse
Cera parašė:
kokias manksteles darot papasakokas irgi jau zadu pradeti, tik nezinau ka ten daryti...
![]()
o palankynoms as ivairiai darau... dazniausiai uzkandziu kokiu - pelesinio surio, desrytes, uztepeles vyras padaro... vienoms draugems salotas dariau su zuvim labai patiko... kazka va taip paprastai
![]()
Aš darau tokiu principu, kaip čia aprenkmane.lt/maksta-kudikiams-su-kamuoliu.html Nežinau, ar gerai, bet paminkau biškiuką jį taip ir tiek. Bet jau po kelių dienelių pastebėjau, kad galvytę nebe taip dažnai į dešinę suka, jau ir į kairę pažiūri
O aš tundra, baisiausią žinutę prirašiau ir nepasveikinau švenčiančiųjų
Tai baisiausiai persiprašau ir sveikinu nuoširdžiausiai visas ir visus su gražiomis šeimos šventėmis
Aisyte24 parašė:
Grazuole kokia mamyte![]()
Tikiuosi smagus vakaras buvo
![]()
Grįžau 3 ,buvo apie ką kalbėt
S4sonata parašė:
Grįžau 3 ,buvo apie ką kalbėt![]()
vyras turbut apsidziauge , kad ishvis grizai
S4sonata parašė:
Grįžau 3 ,buvo apie ką kalbėt![]()
tarp musu mergaiciu... na na na na na....
tarskapatarska parašė:
Aš darau tokiu principu, kaip čia aprenkmane.lt/maksta-kudikiams-su-kamuoliu.html Nežinau, ar gerai, bet paminkau biškiuką jį taip ir tiek. Bet jau po kelių dienelių pastebėjau, kad galvytę nebe taip dažnai į dešinę suka, jau ir į kairę pažiūri![]()
Tai baisiausiai persiprašau ir sveikinu nuoširdžiausiai visas ir visus su gražiomis šeimos šventėmis
![]()
![]()
aciu
metise parašė:
vyras turbut apsidziauge , kad ishvis grizai![]()
Ai ne,nieko nesakė,dėl laiko,tik,kad labai jau vynas užsiuodė
tarskapatarska parašė:
Aš darau tokiu principu, kaip čia aprenkmane.lt/maksta-kudikiams-su-kamuoliu.html Nežinau, ar gerai, bet paminkau biškiuką jį taip ir tiek. Bet jau po kelių dienelių pastebėjau, kad galvytę nebe taip dažnai į dešinę suka, jau ir į kairę pažiūri![]()
![]()
![]()
o cia ne didesniems leliukams man baisiai atrodo kai tas kojytes taip tampo
17 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai