LiepaAura parašė:
gal ir nesisvaistysit,labiau subrende esat![]()
o mes su vyru kartu pradejome gyventi kai jam buvo 19,o man 18 m![]()
man ir buvo 18 kai pradejom kartu gyventi
LiepaAura parašė:
gal ir nesisvaistysit,labiau subrende esat![]()
o mes su vyru kartu pradejome gyventi kai jam buvo 19,o man 18 m![]()
man ir buvo 18 kai pradejom kartu gyventi
Vi2te parašė:
o jei atsiras ta luobele, tai nuskust vaika, kad isnaikint ja? ar galiam ir be to apseit?
Galima ir be to, bet jei plaukiukai ilgi, nemanau kad pavyks ishvalyti..
Vi2te parašė:
o ziurekit, normalu, kad tokio amziaus mazius, valgo kas 4-6h?
o jus saviskiams valgyt po kiek laiko jau siulot, ar laukiat kol pasiprasys?
nes mano va 6.30 pavalge ir iki siol ner jokio triuksmo, muistos vibro kedutei, dairos, ziuri, ka mama veikia, pasteni, paperdziair vsio... nu dar buna pakalba, pasiseileja, paspringsta
![]()
Mano irgi valgo kas 4-6valandas
mamukai ar kas naudojat kenguru? kaip jums sita?
vikilu parašė:
mamukai ar kas naudojat kenguru? kaip jums sita?
ASh nenaudoju, bet faina shita
metise parašė:
ASh nenaudoju, bet faina shita![]()
as neisivaizduoju kokios jos geros...man va kelionese labai gerai butu turet nesyte..ypac orouoste kai reikia ir lagamina tempti ir vaika ir dar vezimas...
Sveikos, supermamos
Mes po truputi griztam i vezes, o tai gyvenom tarp klaipedos ir rietavo (man sesija, mano vyram pramogos).
Viskas butu saunu, augam stiprus, druti ir sveiki, bet va...kazko man neaisku su jo prakaitavimu...delniukai prakaituoti, kojiukes ir...poryt pas daktare, bet ji tik palinkcioj, palinguoj galva ir fsio! Cia vit D truksta mum? O jo kiekis priklausomai nuo vaiko augimo didinasi kazi? Faktas, kad padidins doze...bet kokia...ar gerai daktares nustato...
Na priauge busim jau vel kg, tai apie svorio padvigubinima, mes jau tylim, su tokiu augimu
Ir dar..galvyte po truputi keliam ant pilvo, pati pamasazuoju svelniai nugariuke, bet ar to pakanka? Reiks pas neurologe rasytis klaipedon
, o kai ant ranku, tai laiko, kaip styga
Beje, ismiegam jau nuo vakaro 21 iki 8 ryto, ir butinai pokaitukas! Diena 2-3 val popiet
Ipratinau per savaite tokio rezimo
saulytukass parašė:
Sveikos, supermamos![]()
![]()
Mes po truputi griztam i vezes, o tai gyvenom tarp klaipedos ir rietavo (man sesija, mano vyram pramogos).
Viskas butu saunu, augam stiprus, druti ir sveiki, bet va...kazko man neaisku su jo prakaitavimu...delniukai prakaituoti, kojiukes ir...poryt pas daktare, bet ji tik palinkcioj, palinguoj galva ir fsio! Cia vit D truksta mum? O jo kiekis priklausomai nuo vaiko augimo didinasi kazi? Faktas, kad padidins doze...bet kokia...ar gerai daktares nustato...![]()
Na priauge busim jau vel kg, tai apie svorio padvigubinima, mes jau tylim, su tokiu augimu![]()
Ir dar..galvyte po truputi keliam ant pilvo, pati pamasazuoju svelniai nugariuke, bet ar to pakanka? Reiks pas neurologe rasytis klaipedon, o kai ant ranku, tai laiko, kaip styga
![]()
Beje, ismiegam jau nuo vakaro 21 iki 8 ryto, ir butinai pokaitukas! Diena 2-3 val popiet![]()
Ipratinau per savaite tokio rezimo![]()
Labukas
Kaip reikia ipratinti nuo 9 iki 8 miegoti ???
mano ji nueina 9 keliasi 4, jei nueinam veliau iki 6 ismiega
bet kad tiek ilgai ismiegotu nera buve
saulytukass parašė:
Sveikos, supermamos![]()
![]()
Viskas butu saunu, augam stiprus, druti ir sveiki, bet va...kazko man neaisku su jo prakaitavimu...delniukai prakaituoti, kojiukes ir...poryt pas daktare, bet ji tik palinkcioj, palinguoj galva ir fsio! Cia vit D truksta mum? O jo kiekis priklausomai nuo vaiko augimo didinasi kazi? Faktas, kad padidins doze...bet kokia...ar gerai daktares nustato...![]()
Na priauge busim jau vel kg, tai apie svorio padvigubinima, mes jau tylim, su tokiu augimu![]()
Ir dar..galvyte po truputi keliam ant pilvo, pati pamasazuoju svelniai nugariuke, bet ar to pakanka? Reiks pas neurologe rasytis klaipedon, o kai ant ranku, tai laiko, kaip styga
![]()
Beje, ismiegam jau nuo vakaro 21 iki 8 ryto, ir butinai pokaitukas! Diena 2-3 val popiet![]()
Ipratinau per savaite tokio rezimo![]()
saunuole kokia tu
sesija ir dar vaikuciui rezima ivedei
bravo mamyte
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai