lily parašė:
Žinok, visko gali būtibet tos datos cia mažai ka reiškia, kada lelia nuspręs tada ir bus
![]()
taip, taip
Aš vat tris savaites anksčiau gimdžiau
nors abi datos labai panašios buvo. O vat vaikas savo datą sugalvojo
Labas visoms
lily parašė:
Žinok, visko gali būtibet tos datos cia mažai ka reiškia, kada lelia nuspręs tada ir bus
![]()
taip, taip
Aš vat tris savaites anksčiau gimdžiau
nors abi datos labai panašios buvo. O vat vaikas savo datą sugalvojo
Labas visoms
O kaip smagu, dar dvi mamytes panasiu laiku su manim tures angeliukus. mums nustatyta gruodzio 12 pagal skana, o pagal cikla tik gruodzio 20. Bet as kazkodel galvoju, kad 12 sulauksim mazulio. tai gaunasi, kad as paskutine turesiu maziuka, net juk nieko negali zinot ;)
Sveikos mergytes. Na tikrai, kad sis forumas liudi
matyt visos issiseme ir nebeturi ka pasakyt
cia as viena is tokiu
Kaip smagu nestukems jau tiek nebedaug liko laukti iki stebuklo. Kaip smagu prisiminti ta jausma kai isgirsti ir pamatai savo angeliuka. Linkiu greiciau visom pasimatyti su savo mazuliais.stenkites ilsetis paskutinem dienelem ir valgyti kol kas viska ko labai norit, poto gali tekti ilgam megstamo maisto atsisakyti
Kokiose ligoninese zadat gimdyti?
notaree parašė:
Sveika, as tai Queen's gimdysiu, gal teko ka girdeti gero ar blogo ten?na tiksliau ko gero ne gimdysiu, o darys cp, man mf siulo geriau daryti cp, nes as laukiuosi identisku dvynuku, tai sako, kad geriau nerizikuoti paciai gimdyti
![]()
man irgi queens dare cezari, tai ten viskas labai super, ypac operacinej labai nuostabus kolektyvas, o jau pooperaciniam tai visko buvo, juodukes nelabai draugiskos ir nelabai linkusios padeti, bet siaip man tai viskas labai gerai praejo, buvo aisku visokiu smulkmenu, bet nelabai as kreipiau demesi.
o tu dar tiksliai neapsisprendus? ko pati labiau noretum? queens kazkaip jie nelinke rizikuoti, jei jaucia, kad bent kiek sunkiau bus, patys apsidrausdami siulo daryt operacija. o kaip smagu dvynukai, o gal zinai kas bus?
Vaida1234- UK parašė:
man irgi queens dare cezari, tai ten viskas labai super, ypac operacinej labai nuostabus kolektyvas, o jau pooperaciniam tai visko buvo, juodukes nelabai draugiskos ir nelabai linkusios padeti, bet siaip man tai viskas labai gerai praejo, buvo aisku visokiu smulkmenu, bet nelabai as kreipiau demesi.
o tu dar tiksliai neapsisprendus? ko pati labiau noretum? queens kazkaip jie nelinke rizikuoti, jei jaucia, kad bent kiek sunkiau bus, patys apsidrausdami siulo daryt operacija. o kaip smagu dvynukai, o gal zinai kas bus?
As tai pati irgi noriu cezari, tai taip ir darysiu, jei aisku iki planinio nepradesiu pati gimdyti
o turesiu du berniukus
o del juodukiu, tai gal i mane kitaip ziures po operacijos, nes pas mane vyras juodaodis
o seip dbr kai einu i ligonine tyrimams visokiekms, tai man ir lb jau nepatinka, kaip jos bendrauja
vienintele tokia viena yra ten sesele juoduke lb jau geranoriskai viska padeda
bet jau kitos nieko gero
notaree parašė:
As tai pati irgi noriu cezari, tai taip ir darysiu, jei aisku iki planinio nepradesiu pati gimdytio turesiu du berniukus
o del juodukiu, tai gal i mane kitaip ziures po operacijos, nes pas mane vyras juodaodis
o seip dbr kai einu i ligonine tyrimams visokiekms, tai man ir lb jau nepatinka, kaip jos bendrauja
vienintele tokia viena yra ten sesele juoduke lb jau geranoriskai viska padeda
bet jau kitos nieko gero
![]()
pas tave ar pas vyra giminej yra dvynuku?
Vaida1234- UK parašė:
pas tave ar pas vyra giminej yra dvynuku?
mano vyro giminej daug dvynuku, tai as nenustebau, kad ir mes turesim du
9 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai