Sveikos, na stai siandien mus nudziugino teigiamas nestumo testas
laukiu nesulaukiu sio atsakymo sulaukusiu busimu mamyciu
2015 m. rugpjūtinukai !!!!
(Archyvas iki 2015.03.29)
Sveikos, na stai siandien mus nudziugino teigiamas nestumo testas
laukiu nesulaukiu sio atsakymo sulaukusiu busimu mamyciu
2015 m. rugpjūtinukai !!!!
(Archyvas iki 2015.03.29)
Na mamytes gavom mes jau skiepuka tuberkuliozes, apziurejo mus keleta daktaryciu del berimo tai sako kad nebutinai tai hormoninis berimas ir seimos gyd gali klyst, tai gali buti alergija karves pienuj kadangi maitinu misinukui. Pirmas misinukas buvo alergiskiems tai ir veidukas svarus buvo, kai pakeiciau i paprasta pradejo berti veiduka ir kakliuka. Tai bandysim vel keisti.
o del primaitinimo as nieko blogo nematau pati kankinau kudiki pirmom dienom tai dar ligoninej liepe primaitint ir nekamuot nei vaiko nei saves. Pienuko turejau bet neistrauke vaikas nes vos lasejo tai nelaikysiu juk alkano vaiko kol srove atsiras.
ingulyte12 parašė:
mamytes norejau paklaust,toms kurioms buvo siuta tarpviete kaip Jums gyja ar greit,ar yra kokie pajociai?ar dar kraujuojate?
Man siūta Taip pogi man jau susitvarkė jau nebekraujuoja o kraujavimas ir tempimas buvo labai stiprus tik va jau kokias dvi savaites pasibaigė viskas mane Išleidžiant iš ligoninesakusere davė receptą ir liepė nusipirkti chloramfenikolio tepalo ir tepti nusiprausti tris kartus dienoje man padėjo
Na mamytes gavom mes jau skiepuka tuberkuliozes, apziurejo mus keleta daktaryciu del berimo tai sako kad nebutinai tai hormoninis berimas ir seimos gyd gali klyst, tai gali buti alergija karves pienuj kadangi maitinu misinukui. Pirmas misinukas buvo alergiskiems tai ir veidukas svarus buvo, kai pakeiciau i paprasta pradejo berti veiduka ir kakliuka. Tai bandysim vel keisti.
o del primaitinimo as nieko blogo nematau pati kankinau kudiki pirmom dienom tai dar ligoninej liepe primaitint ir nekamuot nei vaiko nei saves. Pienuko turejau bet neistrauke vaikas nes vos lasejo tai nelaikysiu juk alkano vaiko kol srove atsiras.
bbeeela parašė:
Dėl berimo nepergyvenkite, mums irgi taip buvo. Mum daktare sake kad tie berimai nuo musu moterisku hormonu, su kuriais reikia apsiprasti. Berniukam dažniau buna me…
O kur isigyti tos laisvų žolės ar būtų vaistinėje
bbeeela parašė:
Dėl berimo nepwrgyvenkite, mums irgi taip buvo. Mum daktare sake kad tie berimai nuo musu moterisku hormonu, su kuriais reikia apsiprasti. Berniukam dažniau buna me…
Kada tie berimai jūsų vaikeliui visiškai dingo?
doncike parašė:
Man siūta Taip pogi man jau susitvarkė jau nebekraujuoja o kraujavimas ir tempimas buvo labai stiprus tik va jau kokias dvi savaites pasibaigė viskas mane Išleidžia…
o tas tepalas kuom padeda,as ir prausiuos daznai keiciu iklotus,eina ketvirta savate po gimdymo,o vis dar pakraujuoju.
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai