rimoma parašė:
Kaip mums aiskino, alerginis jei butu, butu ir ant pilvuko ar nugarytes. Nzn. Pas mus tik veidukas ir ant kaklo keli.
Ir pas mus-ant veiduko ir ant kaklo
rimoma parašė:
Kaip mums aiskino, alerginis jei butu, butu ir ant pilvuko ar nugarytes. Nzn. Pas mus tik veidukas ir ant kaklo keli.
Ir pas mus-ant veiduko ir ant kaklo
Mamytes pasidalinkit kaip pas jus su leliuku miegeliu? Ar kazkaip derinat kad miegotu iprastu rezimu ar miega tada kada nori ir kiek nori? As savo lelytei leidziu miegot kaip nori, tai tas miegas reguliarus pas ja po tris valandas, bet vakare nuo 6val buna kad ismiega iki pat 11 ar net 12 val ir tada vel reguliariai kas tris val kelias. O taip noreciau kad ta ilgaji miego intervala miegotu nakti. Gal koki patarima turit?
Sveikos mamytes. Kaip jums su kraujavimu? Man atrodo ties 3sav pabaiga isejo toks kresulys ir kaip ir sustojo kraujuoti, bet praejo kelios dienos ir vel po biski isivaziavo. Bet tas kraujas ne toks kaip po gimdymo, labiau skaidrus, raudonas. Tai va taip jau 2 sav. Nepasakyciau, kad paketa keist kas val reikia, bet pvz per para butu pilni kokie 3.. Skausmu nera, tik toks maudimas pilvo apacioj kartas nuo karto.. Skambinaus i ligonine, sake menesines parejo greiciausiai. Bet ar gali but 2sav jau?? Ir dar pati maitinu, tai kazkaip nesueina galai..
vikatorija_ parašė:
Neatitinka ir neatitiko![]()
Miega, tik tuo atveju, kai pilvuka neskauda, as taip galvoju![]()
Mano mergaite nesitustino virs sav laiko.gydytoja buvo patarusi isbandyti viburcol zvakutes,nors jos ne tam skirtos,bet sako tuo paciu gal pagelbes,bet nk,paskui patare isbandyt microlax zvakute puse dozes.nusipirkau,bet vaistininke patare prisivalgyt paciai burokeliu ar kazko panasaus kas leistu vidurius.vakar issiviriau burokeliu sriubos.snd vaikas apsikakojo taip,kad vos i pampi tilpo
Pycka parašė:
Mamytes pasidalinkit kaip pas jus su leliuku miegeliu? Ar kazkaip derinat kad miegotu iprastu rezimu ar miega tada kada nori ir kiek nori? As savo lelytei leidziu m…
Aš taip pat leidžiu miegoti kada nori ir kiek nori... Naktį jau dabar po 7 val miega
Tikiu kad ir jus pasieks toks gėris ;)
Rebek4 parašė:
Sveikos mamytes. Kaip jums su kraujavimu? Man atrodo ties 3sav pabaiga isejo toks kresulys ir kaip ir sustojo kraujuoti, bet praejo kelios dienos ir vel po biski is…
Aš ir kraujavau apie 2 su biskiu savaitės. Paskui nieko, tada po kelių dienų vėl pasirodė kraujas, bet tik dieną, po to lyg tepliojau, pakakdavo įklotų dieninių ;) Lyg jau ir išsivalė dabar, matysiu
Maitinu mišinuku.
Jonenene parašė:
Mano mergaite nesitustino virs sav laiko.gydytoja buvo patarusi isbandyti viburcol zvakutes,nors jos ne tam skirtos,bet sako tuo paciu gal pagelbes,bet nk,paskui p…
Aciu reiks isbandyti
Pycka parašė:
Mamytes pasidalinkit kaip pas jus su leliuku miegeliu? Ar kazkaip derinat kad miegotu iprastu rezimu ar miega tada kada nori ir kiek nori? As savo lelytei leidziu m…
Tai kad jusu dar mazute, as tik db po truputi bandau statyti i grafika, nakti keliasi 1k apie 3-4val, ir 6val prasideda nauja diena po kokio pusvalandzio uzmiega ir miega iki 11val ir siaip paskutiniu metu lb daug miega
Jurgita86 parašė:
Aš ir kraujavau apie 2 su biskiu savaitės. Paskui nieko, tada po kelių dienų vėl pasirodė kraujas, bet tik dieną, po to lyg tepliojau, pakakdavo įklotų dieninių ;) …
Tai as isviso jau 5sav kraujuoju neskaitant tos keliu dienu pertraukos
Rebek4 parašė:
Tai as isviso jau 5sav kraujuoju neskaitant tos keliu dienu pertraukos![]()
Aš tai po cezario tai man sakė kad taip gali būti ir gal gali teplioti ilgiau... Kaip jūsų atvejutai nežinau...
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai