2017.03.22 12:32 (prieš 9 m.)
asnestutuke parašė:
Maniskis zirzalas kaip visada. Jau sedi tvirtai ir ilgai. Moka sliauzti. Bet dievuleliau kaip sunku ji sudominti, kad sliauztu...
viska rodau, net tv , kad tik…
Na, šliaužiant, ropojant, einant bus savų bėdų. Tada norėsis, kad vietoj sėdėtų
mano irgi puikiai sėdi, bet nešliaužia į priekį, tai kao žaidžiame bandau skatinti ir tiek. Lankom mankštas, nes šį kartą puikiai su kineziterapeute sutaria ;)
nialliuke parašė:
Mamytes ar tokiu, kuriu santykiai su vyru pablogejo gimus vaikeliui? Ka darote?
Mano vyras geras, padeda rupintis, isleidzia visur ir t.t., bet as vis tiek bumbu,…
Suprantu jus. Mums taip buvo: dukrytę vyras myli labai, bet man vis atrodė, kad nepalaiko, kad tikisi per daug. Kai sakydavau, kad pavargau, jis arba iškart pradėdavo diskutuoti apie sprendimus, kaip monas rašė, arba sakydavo, kad irgi pavargo. O man tiesiog paguodos reikėjo
Padėjo mum keli dalykai: kaip jau viktorija rašė, man pačiai su dukryte daugiau veikti dienom. Nustojau nervintis, kad jokiam vežime nevažiuoja, važinėjame visur su nešiokle. Tada pakalbejau su vyru. Labai aiškiai be užuominų pasakiau, kaip jaučiuosi, ko trūksta. Jis irgi man pasakė. Tik reikia atvirai ir tiksliai. Ieškome sprendimų dabar. Ir dar lankausi pas psichologę.