amzina parašė:
Bakterijas duodu nuo 2 sav kai prasidejo pilvai, nors daug kas sake neduoti nes mp maitinau, ir dar vis duodu po lasiuka. O vandens as is krano nenaudoju arba Akvil…
O jus vandens neverdat pries pilant I aparata?
amzina parašė:
Bakterijas duodu nuo 2 sav kai prasidejo pilvai, nors daug kas sake neduoti nes mp maitinau, ir dar vis duodu po lasiuka. O vandens as is krano nenaudoju arba Akvil…
O jus vandens neverdat pries pilant I aparata?
Audronė2021 parašė:
Mums šiandien dakratas rekomendavo dar palaukti pora savaičiu, jei nepagerės, tada išrašys siuntima. Mūsu mažyliui niekas nepadeda ir nėra nei vienos dienos kad nes…
Pasiprašykit tyrimo ar kartais nepasigavo auksinio stafilokoko. Draugės mergaitei buvo, tai ištisas klykimas buvo
Audronė2021 parašė:
Mums šiandien dakratas rekomendavo dar palaukti pora savaičiu, jei nepagerės, tada išrašys siuntima. Mūsu mažyliui niekas nepadeda ir nėra nei vienos dienos kad nes…
Labas vakaras 🙂 tai gal vietoi šlangelės 🧐 įsigykite windi lazdeles tokias 🙂
Esu kelis kartus naudojus vaikui, kad palengvinti bezdukus, kai jau niekaip pačiam neišeina 🙂

slapukeb parašė:
Ejau su pirmagimiu. Esme sutrumpintai: viska isaugs, laukit. Tik sunervino. Bet buvo teisi, isaugo.
Kada išaugot ir ar su lyg diena baigėsi ar po truputi mažėjo skausmas?
Dangyra parašė:
Maniškė irgi šonu pasisuka ir tik pyrst pyrst pyrst. Atrado būdą kaip pati sau gali padėti 🙂Mums dažniausiai padeda pakelti nuotaika ant vystymo komodos 😊
Rouzz parašė:
Pasiprašykit tyrimo ar kartais nepasigavo auksinio stafilokoko. Draugės mergaitei buvo, tai ištisas klykimas buvo
Sveiki, galbūt žinote kokį gydymą paskyrė? Nes mano mažylis turi, bet sakė tik gerųjų bakterijų įvairių pagerkit ir niekaip negydom..tai jau neramu darosi nes verksmai taip pat pastovūs
Pupsė parašė:
Sveiki, galbūt žinote kokį gydymą paskyrė? Nes mano mažylis turi, bet sakė tik gerųjų bakterijų įvairių pagerkit ir niekaip negydom..tai jau neramu darosi nes ver…
Paklausiu draugės, tiksliai nežinau☺️
Pupsė parašė:
Sveiki, galbūt žinote kokį gydymą paskyrė? Nes mano mažylis turi, bet sakė tik gerųjų bakterijų įvairių pagerkit ir niekaip negydom..tai jau neramu darosi nes ver…
Rouzz parašė:
Mums pagal viską negalėtų būti, nes svorio priaugam, neatpylinėja beveik iš vis. Tai nelabai simptomai mums atitinka.
nonana parašė:
Labas vakaras 🙂 tai gal vietoi šlangelės 🧐 įsigykite windi lazdeles tokias 🙂
Šitas ir turėjau omenyje. Jums padėjo?
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai