2024.09.26 14:20 (prieš 1 m.)
Kosmonautas parašė:
O mes visa šeima išgriūvom su ligom. Aš pirma, tada mažoji ir vyrelis . Na bet jau atrodo sveikstam, bet sloga pas vaiką ajajai kokia, kiek ten pasirodo visko daug …
Aš irgi jau buvau konsultacijoje, labai ilgai ir išsamiai pasikalbėjom, padarė echo ir viską įvertinus, rekomendavo įsigyti "Kyleena". Jau turiu, dabar laukiu mm, sakė dedama bus 4-5 ciklo dieną. Abejonių neturiu, nes hormonų kiekis sąlyginai nedidelis, be to veikia tik vietiškai - gimdą. Kadangi nuo paauglystės turiu labai ilgas ir skausmingas mėnesines (tiesa, po gimdymų kažkiek mažiau skauda, but still), tai šitos procedūros laukiu kaip išganymo. O ir vaikų daugiau nebeplanuoju.
P.S. Čia moterys rašė, kad baisybių prisiklausė, bet mano aplinkoje atvirkščiai - geriausia draugė, vyro sesuo, pusseserė daug metų turi spirales ir visos yra labai patenkintos. Esmė, kad jeigu keli procentai nutinka nesėkmių, tai neigiama info visada greičiau sklinda, o apie teigiamas patirtis niekas nekalba, nes tai yra norma. Dar pridurčiau, kad svarbu atsakingai išsirinkti patikimą mediką, atliksiantį šią procedūrą. Šiuo atveju pati pasirinkau docentę, kuri dėsto VU ir dirba privačioje klinikoje. Absoliučiai pasitikiu.