Blondink parašė:
Na kaip jus ar atvaret i ligonine pasiziuret kas cia vyksta su ta galva😊🤔
Aha , sedžiu priimamajam , tikiuosi spės priimt kol vaikai mokykloj , žmonių nemažai
Blondink parašė:
Na kaip jus ar atvaret i ligonine pasiziuret kas cia vyksta su ta galva😊🤔
Aha , sedžiu priimamajam , tikiuosi spės priimt kol vaikai mokykloj , žmonių nemažai
Doville89 parašė:
Dėl vandenų indeksas AFI - 10? Įdomu, kodėl sakė mažokas, nes 10 nėra mažai, normos ribose. Mano AFI prieš 3 sav buvo 8, tai sakė ant apatinės normos ribose, bet da…
Mano buvo 6.7 indeksas vandenu ,o atvaziavus po poros dienu jau buvo 5 su kazkiek ir nutare daryti cp . Terminas 38+3 buvo .
BožkeK parašė:
Mano buvo 6.7 indeksas vandenu ,o atvaziavus po poros dienu jau buvo 5 su kazkiek ir nutare daryti cp . Terminas 38+3 buvo .
Taip, turi jie sekti vandenis, ypač jei eina apačion rodiklis. Vakar mano tikrino, tai 12 jau buvo.
Sveikos. Šiandien buvau VGN apžiūrai, yra lygiai 36 sav. Svoris apie 2700-2800 g, sakė vandenų yra normos ribose.
Kadangi kaklelis buvo pradėjęs sparčiau trumpėti jau trys sav. atgal tai liepė namie tą laikotarpį su kuo mažiau judesio. Na o dabar jau sakė atsipalaiduoti, nevaržyti savęs ir jau grįžti į vėžias su aktyvumu, nes jei ir prasidėtų veikla - jos nebestabdytų. Pilvuką kasdien pamaudžia, pakietėja, bet konkrečiai sąrėmių nejaučiu. Kažkaip sunku patikėti, kad 4 sav. bėgy tikėtina pasimatysim su vaikučiu. 🥰 Gimdymo bijau, tai atrodo dar tris sav. tai tikrai norėčiau išbūt be jo, bet vieną kažkaip išgimdžiau šiaip ne taip, tai ir antrą tikiuos pavyks pagimdyt natūraliais takais, sako antri būna dažniau lengvesni.. taip norėtųsi be skatinimo.
Bambūzė parašė:
Sveikos. Šiandien buvau VGN apžiūrai, yra lygiai 36 sav. Svoris apie 2700-2800 g, sakė vandenų yra normos ribose.Kadangi kaklelis buvo pradėjęs sparčiau trumpėt…
Mane su antru skatino , bet pagimdžiau žymiai lengviau negu pirma. Greitai skausmingai bet lengvai.
Tetes pukelis parašė:
Tai eisime tuo keliu,kad darytu CP,nes kitas daktaras dares 34 sav. ekoskopa pasake,kad mano gimdos kaklelis neatsivers pilnai,gal ir liks pvz.1 cm.teks rankiniu bu…
Na tada zinoma geriau cp nei per tokius dalykus eiti, siaubas😱praneskit lauksim ziniu😊
emma12 parašė:
Mane su antru skatino , bet pagimdžiau žymiai lengviau negu pirma. Greitai skausmingai bet lengvai.
Man pirmąjį stumti labai sunkiai sekėsi, gydytojas ir pilvą spaudė, jau ir vakuumas su replėm buvo padėti, bet ačiū dievui nereikėjo panaudoti. Tikiuosi šikart stumt labiau pavyks :/ O jūs su antru epidūrą turėjote?
Mikimauzeris parašė:
Labas. Prisiduodame. Nors buvo planinis CP 28d. nesulaukėme. Vakar 23val. nubėgo vandenys namie, atvažiavus buvo 2cm. Po epidiūro per pora valandų prasivėrė iki 6cm…
Sveikinu saldaus pienelio ir ramių naktelių 😏😏😏
16 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai