Mikimauzeris parašė:
Labas. Prisiduodame. Nors buvo planinis CP 28d. nesulaukėme. Vakar 23val. nubėgo vandenys namie, atvažiavus buvo 2cm. Po epidiūro per pora valandų prasivėrė iki 6cm…
Sveikinimai🌸
Mikimauzeris parašė:
Labas. Prisiduodame. Nors buvo planinis CP 28d. nesulaukėme. Vakar 23val. nubėgo vandenys namie, atvažiavus buvo 2cm. Po epidiūro per pora valandų prasivėrė iki 6cm…
Sveikinimai🌸
Tetes pukelis parašė:
As po apziuros. Kadangi mazylis nuo 28 sav.sedejo,man daryta konizacija ir turiu nugaroj isvarza,buvo nuspresta daryt CP. Nuejau su mini skausmais pas daktare,paziu…
Dėl vandenų indeksas AFI - 10? Įdomu, kodėl sakė mažokas, nes 10 nėra mažai, normos ribose. Mano AFI prieš 3 sav buvo 8, tai sakė ant apatinės normos ribose, bet dar norma.
Mikimauzeris parašė:
Sveikinu
Mikimauzeris parašė:
Sveikinimai!!!✨️✨️✨️
Doville89 parašė:
Dėl vandenų indeksas AFI - 10? Įdomu, kodėl sakė mažokas, nes 10 nėra mažai, normos ribose. Mano AFI prieš 3 sav buvo 8, tai sakė ant apatinės normos ribose, bet da…
Kadangi as nesuprantu tu medicininiu reikalu,tai pagal daktare mazai🫣 cia nesuprasi.
Mikimauzeris parašė:
Sveikinimai!!! 🥳🥳🥳
Mikimauzeris parašė:
Sveikinimai susilaukus mažylio! Ramių naktelių 💙💙💙🩵🩵
Tetes pukelis parašė:
As po apziuros. Kadangi mazylis nuo 28 sav.sedejo,man daryta konizacija ir turiu nugaroj isvarza,buvo nuspresta daryt CP. Nuejau su mini skausmais pas daktare,paziu…
Gal dėl to kad vaikutis apsiverte🤔mazdaug jei sedetu+jusu turima situacija tai butu tikrai cp, o jei apsivertes+situacija tai galima ir naturaliai? Cia manau jums nuspręsti reikia kuriuo keliu norite eiti ir ta kelia inicijuoti👍
O del daktaru tai man šiandien irgi idomesne pasitaike. Sakau jauciu pilvo maudima vis dazniau, tai sako turi ziuret ka valgai🫣nu geras galvoju tai saremiai panasu prasideda tada kai kazka suvalgai o ne tada kai laikas😅
Tada paprasiau kad kakleli patikrintu kokio ilgio ir pan tai sako negaliu pamatuot del vaiko padeties, tai sakau ji jau zemai isistacius? Sako ne dar ne🤦tai nei echoskopu nei ant kedes kaklelio panasu patikrint neimanoma😅
Doville89 parašė:
Dėl vandenų indeksas AFI - 10? Įdomu, kodėl sakė mažokas, nes 10 nėra mažai, normos ribose. Mano AFI prieš 3 sav buvo 8, tai sakė ant apatinės normos ribose, bet da…
Aha, man tikrina vandenis kiekviena savaite ir man apie 10/9 laikosi, siandiena buvo 8 ir sake daktare dar ok. Sake sunerimsta kai 5 buna o 9 ir daugiau norma yra, tai cia 10 tikrai normos ribose ☺️
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai