Ingule85 parašė:
gali buti pasitempias randas, nes mano kaimynei taip yra ji net rando negali paliesti.
dekui uz atsakyma
Ingule85 parašė:
gali buti pasitempias randas, nes mano kaimynei taip yra ji net rando negali paliesti.
dekui uz atsakyma
Labas mamules!
noreciau prie Jusu prisijungti jei galima
Visas su sventemis sveikinu!
Labai jau cia daug zinuciu prirasyta tikrai nespesiu perskaityti visu,bet pradzioje maciau buvo kalbeta apie maitinima,kad cezarinukams yra didesnis noras zysti. norejau pasiteirauti kaip cia yra,pirmaji menesi nusitraukinejau mp ir daviau is buteliuko,nes po gimdymo visa savaite praleido ligonineje ir gavo buteliuka,toodel nevalge is kruties,bet po biski pries maitinima vis duodavau,bandydavau kisti papuli,ir jam jis pasidare kaip nusiraminimui skirtas daiktas,tik apsizioja papa ir luzta. nusprendziau bandyti pratinti valgyt is krutines nes tas nusitraukinejimas baigia is proto isvesti,ir jau visa savaite beveik dienomis duodu tik papa,bet jis pavalgo 5 min ir luzta,po valandeles vel praso,ir nesuprantu ar del to kad jis istraukia tik ta liesesni pieneli(nes jis smarkiai bega) ir greit isalksta ar beda kad jam tik noras nusiraminti,bet kol negauna papo tol reikia... nu nzn ar aiskiai isdesciau savo nerima
dar maciau kad apie randus kalbate,nzn bet man niekas nera uztirpe.man net labai jautri pjuvio vieta ir visas pilvas,vyras kartais kai perbraukia tai labai nemalonu pasidaro....
labas tai man ir is pradziu taip buvo duodi papuli tai grit nuluzta jei uztekdavo ir buteliuka duot ir greit nuluzdavo. nes pradzioj buvo mazai pieno tai ligoninej duodavo dar buteliuka tai greit uzmigdavo. ziurek tik speja sesute iseina tuoj ir vel rekia tai per visa nakti sesute kankinosi kas 15min
bet jis pas mane labai daug atpilineja.. nespeju rubu keisti: valgo-vemia,valgo-vemia... as uzsieny gyvenu,tai nelabai gerai moku kalbos,ir kai daktarei pasakiau kad daug atpila,ji atsake kad jei vaikas neverkia kai atpila reiskias persivalgo ir viskas... ar tai neturi itakos kad jis cezarinukas,nes skaiciau kad lyg tas persivalgymas ir yra nuo cp... nu nzn
gal per daug stresuoju
labas vakaras
tiek jau prilinketa, kad jau ir zodziu truksta
dekojam uz sveikinimus
ir norim nuo savo seimos pasveikint visas mamytes, vaikucius ir ju tevelius su sia nuostabia svente
Lt pliusine, gal tik per kucias truputi pasalo ir Kaledu rytas truputi baltas buvo, o sian diena +9 buvo
del atpilinejimo, tai tavo kleckiukas dar maziukas, jis dar ritmo nepagaves
susitvarkis
mano zuikis ir taip pat vos pavalgo atrodo jau ir ramiai miega, bet po kokios val vel prase
seseles sake, kad pieno truksta mazajam, nes duda raudavo ir buvo net misinuku israse, bet vargais negalais be misinuku apsejom ir pagave ritma viskas susitvarke
tai kad kantrybes
Kistukasss parašė:
na man budavo pjuvio vietoj nutirpe labai..net budavo nesmagu liestis prie tos vietos..bet dbr jau gal koks menuo viskas gerai, jauciu savo pilva, ir randas labai grazusbet kad skaudetu dar taip niekada nebuvo..kai tik grizau is ligonines tai iskat dejausi temtas timpas ir nejausdavau jokio skausmo..jeigu skauda,gal kazkas ne taip gyja, gal pasitempei ka keldama..geriau pasirodyti gydytojui
![]()
ir man tas pats, kaip pasakoji, tik del to nutirpimo buvo neramu, kad ir liks taip, bet kaip suprantu nuo puses metu mazdaug atitirpsta, gera girdeti
Anastella parašė:
ir man tas pats, kaip pasakoji, tik del to nutirpimo buvo neramu, kad ir liks taip, bet kaip suprantu nuo puses metu mazdaug atitirpsta, gera girdeti![]()
jo jo man jau atitirpineja..tik man va labai negrazus randas,labai daug odos sujimta buvo gal delto...nes as tai kuda siaip labai...bet dukart pjove dukart siuvo gal dar ir todel.siaip randas kaip randas tik rausvas
daktare sake kad nieko blogo,normalu
Adele parašė:
bet jis pas mane labai daug atpilineja.. nespeju rubu keisti: valgo-vemia,valgo-vemia... as uzsieny gyvenu,tai nelabai gerai moku kalbos,ir kai daktarei pasakiau kad daug atpila,ji atsake kad jei vaikas neverkia kai atpila reiskias persivalgo ir viskas... ar tai neturi itakos kad jis cezarinukas,nes skaiciau kad lyg tas persivalgymas ir yra nuo cp... nu nzngal per daug stresuoju
![]()
mano dukterecia gimus naturaliai ir atpylinejo iki 6men kol pradejo koses valgyti, cia tikrai ne nuo c.p maziau stresuok, gali buti gal netaisyklingai kruti paima, pritraukia oro daug o pavalgo mazai todel po val vel nori, cia kiekvienam vaikui skirtingai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai