laukiantistebuklo parašė:
Kaina?
Sveiki, parašiau jums.
laukiantistebuklo parašė:
Kaina?
Sveiki, parašiau jums.
kelmukas parašė:
Sveikos mergičkos,
Ar pirkote Duphaston be recepto ?
Turiu 30 vnt VIlniuje. Jei reik galiu parduoti.
amri parašė:
Turiu 30 vnt VIlniuje. Jei reik galiu parduoti.
Kaina
Labas vakaras
Noriu patarimo ir nuomonės gal kažkuriai yra ir taip buvę. Mano progesteronas 4, 61, kiti hormonų tyrimai visi normos ribose. Išrašė ginekologė gerti Duphaston, nuo 16 c.d. dešimt dienų. Sugėriau kaip buvo pasakyta ir kiek žinau per 7-10 dienų turi prasidėti mėnesinės? Šiandien 10 diena ir net nepanašu,kad susirgsiu, testai negiami. Na turbūt su tokiu progesteronu ir negalėtų būti teigiamas. Bet klausimas ką man daryti, ar laukti kol prasidės mėnesinės ar kreiptis pas gydytoją? Ar yra kam buvę panašiai? Pirmą kartą geriu Duphaston.
smalsiuke parašė:
Labas vakaras![]()
Noriu patarimo ir nuomonės gal kažkuriai yra ir taip buvę. Mano progesteronas 4, 6…
Po dupho vartojimo paprastai mėnesinės man ateidavo per 2-3dienas nustojus vartoti. Bet kelis kartus yra buvę, kad viskas užsitęsė iki 12d., tad manau dar palaukit
smalsiuke parašė:
Labas vakaras![]()
Noriu patarimo ir nuomonės gal kažkuriai yra ir taip buvę. Mano progesteronas 4, 6…
Man siandien jau 12 diena po dufo suvartojimo, 37 cd, o mm nera.... kazkaip itartinai tik nuo 30 cd pradejo skaudet krutine, be va vakar lyg ir atleido... visiskai issibalansaves organizmas. Manau gal net nelabai sureagavo i ta dufa 🤔 pirmadieni eisiu pas gydytoja tikrintis. Patarciau ir jums kreiptis ;) nemanau, kad cia kazkas labai baisaus, tiesiog issibalnsavo hormonai.
As tiesa sufa geriu daznai isprovokuot mm, nes turiu pks ir ciklas labai nereguliarus, taip pat po stimuliaciju daug stipresni nei dufas progesterona gerdavau....
Irvutė parašė:
Man siandien jau 12 diena po dufo suvartojimo, 37 cd, o mm nera.... kazkaip itartinai tik nuo 30 cd pradejo skaudet krutine, be va vakar lyg ir atleido... visiskai …
Man krūtinę skauda jau geros dvi savaitės ir kaip nekeista dar niekada taip nebuvo,kad ir padidėtų ir skaudėtų... Turbūt hormonai savo daro...
smalsiuke parašė:
Man krūtinę skauda jau geros dvi savaitės ir kaip nekeista dar niekada taip nebuvo,kad ir padidėtų ir skaudėtų... Turbūt hormonai savo daro...
Taip, del progesterono kiekio ;) jeigu nebus nestumo, nukritus progesteronui atleis ir krutine ;) man visada ja skuadq pries mm
Irvutė parašė:
Taip, del progesterono kiekio ;) jeigu nebus nestumo, nukritus progesteronui atleis ir krutine ;) man visada ja skuadq pries mm
O sakote yra tikimybė pastoti,kai progesteronas tik buvo 4, 61?
smalsiuke parašė:
O sakote yra tikimybė pastoti,kai progesteronas tik buvo 4, 61?
Prie tokio prg dazniausiai ov neivyko
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai