Pukuotukas12 parašė:
Bekvapes smirda 😂😂😂😂😂
🤷♀️😀
Pukuotukas12 parašė:
Bekvapes smirda 😂😂😂😂😂
🤷♀️😀
aureja12 parašė:
Perėjom po vaikų gimimo ir mes ant balance arba neutral. Žiauriai dabar erzina, jei milteliais ar kapsulėm išskalbta (tikrai tiesa, kad tai supranti tik retrospekty…
as su citrinos rugsties granulem ant auksciausios temp prasuku karta i menesi, lyg nieko
Jolita931 parašė:
Atleisk už tiesmukiskuma, bet pastaruoju metu tokius "perliukus" klausimus mėtai, kad net nebežinau kaip reaguoti.🤔 Toks jausmas kad apskritai apie nieką bendro suv…
O Jūs atleiskit man už tiesmukumą, bet mano nuomone, jeigu nepatinka klausimas , tai jį tiesiog apeini🤷♀️ Nereikia įžeidinėti, daugiau tolerancijos 🌹
nestukenykstuke parašė:
O Jūs atleiskit man už tiesmukumą, bet mano nuomone, jeigu nepatinka klausimas , tai jį tiesiog apeini🤷♀️ Nereikia įžeidinėti, daugiau tolerancijos 🌹…
O kur jus čia įžvelgiate izeidinejima? 😁
Jolita931 parašė:
O kur jus čia įžvelgiate izeidinejima? 😁
"Apskritai apie nieka bendro suvokimo neturit"... Nu sorry, jei cia normalu
Visi turim ivairiausiu klausimu, vieniems jie normalus, kitiems nelabai, kaip ir tokios replikos
Ir tikrai nesinori plestis sia tema, ne to susirinkom, tiesiog parasiau kas man uzkliuvo
nestukenykstuke parašė:
"Apskritai apie nieka bendro suvokimo neturit"... Nu sorry, jei cia normaluVisi turim ivairiausiu klausimu, vieniems jie normalus, kitiems nelabai, kaip ir toki…
Tai man taipogi užkliuvo autorės klausimai todėl aš taipogi parašiau, ir dar + atsakiau į jos klausimą vistiek. 😉 Pradedant nuo to kad kaip skalbti, su kuo, kur rasti elementarių prekių "miltelių", o galų gale dėl žvakučių kurias manau ne pats sau turi paskirti vartoti 😉
Londa parašė:
Kas cia taip nustate? 😂😂😂
Jei daugiau domėsitės pati visus atsakymus rasit. Jei yra įrodyta,kad tai padeda mažyliams augti,nelabai suprantu Jūsų ironijos😊
infantex parašė:
Jei daugiau domėsitės pati visus atsakymus rasit. Jei yra įrodyta,kad tai padeda mažyliams augti,nelabai suprantu Jūsų ironijos😊
Neaisku kuo jus ten domites, gal “bobute enciklopedija”, bet niekas tokios info neranda 😂
infantex parašė:
Pasiklauskite akušerių,pavaikščiokite į seminarus,renginius būsimoms mamoms,nekils jokių klausimų. Tarp kitko pati mezgu kojinytes (šiuo metu kaip tik iš naturalios…
Na dabar jau aiskus jusu argumentai 😂😂😂
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai