Vabaliukas09 parašė:
be to jei vaiką išmokusi jau nuo 1m laiko ta degalinė ir kas 100myliu nebus probelma.
Užsirašyt reik, kad nepamirščiau priminti
Apie metų vaiką,kuris 100 mylių iškenčia iki WC
Vabaliukas09 parašė:
be to jei vaiką išmokusi jau nuo 1m laiko ta degalinė ir kas 100myliu nebus probelma.
Užsirašyt reik, kad nepamirščiau priminti
Apie metų vaiką,kuris 100 mylių iškenčia iki WC
Vabaliukas09 parašė:
Na jei ten kur tu gyveni niekas nevalo tuoletu tai ar mano probelma čia kur gyvenu visi tuoletai idealiai švarus,ir ne aš net įsivaizduoju vaikas prie -30 daro baga…
O kur būna šiais laikais dabar - 30 net sniego dorai žiemą nebūna ☺️
Vabaliukas09 parašė:
Na nžn kaip jūsų mama sėdėjo namie mano mama nesėdėjo nes pinigu tais laikais už sėdėjimą namie niekas nemokėjo .
Nu žiauri vaikystė, jei teko būti tampomai lagaminuos 🤦♀️ aišku ko tu tokia salta ir su tiek genialių minčių.
Šilo_uoga parašė:
Sveikam prote tai tikrai nebuvus![]()
Lūšiukė parašė:
O jau pati atsisėda?
Nedaug trūksta tik neleidžiu dėl to jog stuburas neiškriptu sako iki 6mėn negalima leisti sėstis vaikui.
Vabaliukas09 parašė:
Na ir su soske sakė taio bus o va jau 5men ir nžn kas tai yra![]()
Tau nesako kad taip bus tavo vaikui, visos bando pasakyt kad galimai taip gali nutikti. Tiesiog vaikai yra unikalūs ir mes nežinom kokie jie bus
aureja12 parašė:
Tai matai, Uno dukterėčia jau stovi, gal ir nenori, bet reik![]()
Jeigu nestovesi prieš dėdę gali liūdnai baigtis
tik dar verkt reik išmokyti, kad ir dirbtinai, neapgalvota viskas iki galo
Vabaliukas09 parašė:
Na jei ten kur tu gyveni niekas nevalo tuoletu tai ar mano probelma čia kur gyvenu visi tuoletai idealiai švarus,ir ne aš net įsivaizduoju vaikas prie -30 daro baga…
Tokspats kvapelis kaip ir betkur kitur 🤷♀️. Sakau - palauk kol tau dvimetė pampersą kelionėj prikraus
Lūšiukė parašė:
Nu žiauri vaikystė, jei teko būti tampomai lagaminuos 🤦♀️ aišku ko tu tokia salta ir su tiek genialių minčių.
Ne lagaminais o tėvas turejo Latvija tai keliones buvo labai patogios ypač mum vaikams,nes tais laikais niekas pinigu už vaiko auginimą nedavė tad dirbti reikėjo .
Evighet parašė:
Tau nesako kad taip bus tavo vaikui, visos bando pasakyt kad galimai taip gali nutikti. Tiesiog vaikai yra unikalūs ir mes nežinom kokie jie bus
Na mano tokia kokia ir sakiau jog bus nors irgi sakėte vaikai unikalus tai kaip čia taio gavosi ,pasirodo ne vaikai skirtingi ką ir sakiau visada į tėvu elgęsis su vaikais lemia koks vaikas bus
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai