Duttee parašė:
Mes einam pas Capiene Jolita,. Man tinka ir patinka kaip gydytoja. Visad kas neaisku pasiskambinu ir paklausiu visada atsakys. Norejau maziu uzrasyt pas Dvareckyte …
Dėkui,pasiskaitysiu apie jas☺
Duttee parašė:
Mes einam pas Capiene Jolita,. Man tinka ir patinka kaip gydytoja. Visad kas neaisku pasiskambinu ir paklausiu visada atsakys. Norejau maziu uzrasyt pas Dvareckyte …
Merlin Monro parašė:
Sūnu vedu pas Stanislovaitiene Inmedikoj, tai nuostabi gydytoja, tik kad metine imoka yra. Buvom prieš tai antakalnio pol. Tai eilės kosminės, jeigu sergantis tai išvis virš valandos laukėm priėmimo, nežinau kaip karoliniškiu, bet jau nenorėjau tokio šurmulio. Inmedikoj ramu, žmoniu nedaug, laukt ilgai netekdavo, o ir gydytoja labai profesionaliai dirba
tuwuha parašė:
Sūnu vedu pas Stanislovaitiene Inmedikoj, tai nuostabi gydytoja, tik kad metine imoka yra. Buvom prieš tai antakalnio pol. Tai eilės kosminės, jeigu sergantis tai i…
Ten jei kraują,šlapimą galima ten priduoti ane? O jei pvz skiepai ten pat daro viską?nereikia kur su siuntimu važiuot?☺
Merlin Monro parašė:
Ten jei kraują,šlapimą galima ten priduoti ane? O jei pvz skiepai ten pat daro viską?nereikia kur su siuntimu važiuot?☺
Taip, viska ten daro ir labai greit, kraujas per 5min rezultatas, iškart sesute į rankas duoda. Skiepus irgi visus atlieka
Merlin Monro parašė:
Tik CRB kainuoja, bet mums nei karto taip ir neprireike, Stanislovaitiene kažkaip be jo apsieine, nestumia tokius mokamus.
Aš iki nėštumo pati inmedicoj buvau, pliusas, kad viskas lb greitai, vietoj, ner eilių, bet procedūrinio kabineto kokybe tragedija, gal man tik tokios zioplos pasitaikydavo, tai idurt nepataiko, tai siūlių nesugeba isimti.. kosmaras! tikiuos pasikeitė ten reikalai
pati persirasiau i karoliniskiu poliklinika, vaika irgi uzrasiau, kol kas esam patenkinti, bus matyt veliau kaip
siaip geru atsiliepimu pati esu girdejus apie Sveikatos namus, lyg Povilaicio gatvėje, tai sakiau jei nebepatiks, reiks ten gal begt
Illusion parašė:
Aš iki nėštumo pati inmedicoj buvau, pliusas, kad viskas lb greitai, vietoj, ner eilių, bet procedūrinio kabineto kokybe tragedija, gal man tik tokios zioplos pasi…
Na kiek eme krauja tai viskas ok, siuliu neteko išsiimti. Aš pati dabar persirašiau į karoliniškiu pol, nes neščiuju priežiura niekokia, bet kas liečia vaiky gyd Stanislovaitiene tai tikrai nereali, antra vaika ir pas ja tik vesiu
tuwuha parašė:
Na kiek eme krauja tai viskas ok, siuliu neteko išsiimti. Aš pati dabar persirašiau į karoliniškiu pol, nes neščiuju priežiura niekokia, bet kas liečia vaiky gyd St…
tikrai taip, apie ja as tikrai daug girdejus irgi geru atsiliepimu!
o karoliniskiu poliklinikoj tai pediatres daugmaz vienodos.. ner kzk lb uzsirekomendavusiu, deja
o siaip lb poliklinika atnaujinta, gražu. nesciuju irgi prieziura buvau patenkinta, vaikščiojau pas Kersulyte
Ziemavasara parašė:
Yra kas dar tik ruosiasi gimdymui gruodziui-sausiui?
Man terminas gruodzio 12
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai