2022.12.07 14:27 (prieš 1 mėn.)
Voveruska parašė:
Tikrai ne pirmas .... Tiesiog dėl endo ,skydliaukės ir turetu kaklelio operacijų buvau tikra ir gydytojai sake nu pastot šansų iš 100-1. Tai ramiai sau ir gyvenom..…
Man ir planuotai pastojus buvo lengvas sokas bei tie patys klausimai "tai kaip dabar bus toliau". Tikrai teko iseiti is labai patogaus gyvenimo darniuose santykiuose, puikiame darbe, aktyvioje veikloje prie sauskelniu, puodu ir pan. Dalis mano pazistamu augina jau dickius, kai kurie vaikai ir studijas baige, tai, aisku, pagalvodavau, kaip jiems gerai, dar jauni tevai, bet vaikai uzauginti. Kita, vertus, pagalvoju ir tai, kad man paciai viskas dar pries akis - daugybe pirmu kartu ir galimybe pasauliui duoti puiku zmogu.
Tikrai nezinau, kokios pagrindines abejones jus kamuoja, o ju gali buti daugybe ir jus turite absoliucia teise i savo sprendimus, tik pasakysiu, jei si kruopele apejo visas tikimybes, sugebejo padaryti tai, kas neimanoma, ar, visgi, nenoretumete su ja susitikti ir pamatyti, kokiu gi dar staigmenu gyvenime ji gali pateikti?
Bet kuriuo atveju linkiu jums didziausios sekmes!❤️