aušra- parašė:
12 diena dariaus testuka pasiziurejus galvojau nudziuvimas o 13 diena prasidejo mm tai siandiena ryte pasidariau kita testuka ir parode ruzava nu ir paskutinis dary…
Jums siuo metu menesines ir testai vaiduokliauja?
aušra- parašė:
12 diena dariaus testuka pasiziurejus galvojau nudziuvimas o 13 diena prasidejo mm tai siandiena ryte pasidariau kita testuka ir parode ruzava nu ir paskutinis dary…
Jums siuo metu menesines ir testai vaiduokliauja?
FoxLady parašė:
Jums siuo metu menesines ir testai vaiduokliauja?![]()
preita menesi menesiniu nebuvo visiskai , kadangi 11 diena skridau lektuvu , kita diena pasidariau ta pirmutini testuka , nes galvojau o jeigu kibo ,tame testuke lyg kazkas aki reze ot va kita diena prasidejo mm . Tai lyg sako jog gali buti hormonines nes labai negausios ir buvo tik 2 dienas
aušra- parašė:
preita menesi menesiniu nebuvo visiskai , kadangi 11 diena skridau lektuvu , kita diena pasidariau ta pirmutini testuka , nes galvojau o jeigu kibo ,tame testuke l…
Pastebėkit testukus
ar ryškėja
galit ir kraują pasidaryti
MaiaM45 parašė:
Aš taip pat, laukiu mmm nes 14DPO balta balta, ir jaučiu pareinančias 'šventes'.Šoksim į kitą ciklą.
Mano planas šį mėnesį irgi toks, jei sulauksiu mėnesinių, tuomet darysiuos kiaušintakių pratekamumo testą.
gabiju parašė:
Aciu labai, bet as noriu kad viskas greiciau isaisketu ir baigtusi...
Jau rasiau savo situacija, viskas gali buti gerai tiesiog velyva implantacija ❤️ ir islys zirniukas
Asturiusave parašė:
O kiek laiko nepastojat kai jau nusprendžiat tokis procedūras atlitki?
Jau geras pusmetis nėra jokio kibimo. O nuosekliai bandom jau virš metų (buvo vienas nesivystantis). Bet pas mane ir amžius neleidžia ilgai bandyti nieko nesitiriant ar nesigydant, man 37.
Coliuke147 parašė:
Jau rasiau savo situacija, viskas gali buti gerai tiesiog velyva implantacija ❤️ ir islys zirniukas
galit dar karta papasakoti apie savo velyva implantacija, praleidau :// nes as 01.05 buvau pas ginekologe, nieko nemate nors pagal skaiciavimus tuo metu turejo buti 4sav +5, tai ramino jog kaip ir jus sakot jog galejo but velyvesne implantacija, kita diena paskyre hcg buvo 412.18 ir tada sekanti vizita paskyre 22d, tai laukiu nesulaukiu, as pirmakarte tai daug klausimu kyla
Kmmmmr parašė:
galit dar karta papasakoti apie savo velyva implantacija, praleidau :// nes as 01.05 buvau pas ginekologe, nieko nemate nors pagal skaiciavimus tuo metu turejo buti…
4+5 savaitės dar tikrai labaaai anksti, ir tikrai gali būti nėštumiukas dar nepastebimas.
Kmmmmr parašė:
galit dar karta papasakoti apie savo velyva implantacija, praleidau :// nes as 01.05 buvau pas ginekologe, nieko nemate nors pagal skaiciavimus tuo metu turejo buti…
Echoskopu nėštumas matomas kai HCG siekia 1000, ir tai priklauso nuo aparatūros, jums dar kokią savaitėlę luktelt ir tada jau gal kažkas matysis
16 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai