Turiuriu parašė:
Laba☀️ gal žinot kada echoskopu ginekologe jau gali pamatyti nėštumą?
Gali pamatyti nuo 5 savaites. Bet informacijos daug nebus. Geriau eiti apie 6+4 - matysis širdelė.
Turiuriu parašė:
Laba☀️ gal žinot kada echoskopu ginekologe jau gali pamatyti nėštumą?
Gali pamatyti nuo 5 savaites. Bet informacijos daug nebus. Geriau eiti apie 6+4 - matysis širdelė.
Eivilė parašė:
o jei einant prieš mm? tai nei nemato ar kiaušinėlis apvaisintas?
Kamilė18 parašė:
Būtent dėl to ir pasimečiau.
Vakar buvau pas ginekologę dėl nereguliarių mm, nes jau 4 mėn planuojam vaikelį ir ovuliaciją labai sunku pagauti, paskutinės mm buvo 09-28, pagal idėją ir visus kalendorius turėčiau sirgti sekmadienį. Ėjau tik su ta intencija, jog pasakytų ar viskas gerai ir planavimus tęstume toliau, nes, logiška, kad jau ovuliacija praėjusi. Ginekologė apžiūrėjusi pasakė, kad gimda ruošiasi nėštumui, kad ovuliaciją tikriausiai pagavom, nėštumo dar nemato. Kažkaip supratau, kad viskas gerai, planuoti reikia toliau. O vyras grįžus visas smegenis sumaišė, jog gal dar kol kas tik nemato nėštumo, bet vėliau jau pamatys
tai dabar nekantrumas žudo iki to sekmadienio. Taj gal jūs patarsite, gal žinote ar jau ginekologė būtų pamačius nėštumą ir laukti kito mėnesio ar dar ir jai buvo per anksti?
gal kažkuriai buvo panaši situacija🙈
Kamilė18 parašė:
Tikrai ne......
Turiuriu parašė:
Vakar buvau pas ginekologę dėl nereguliarių mm, nes jau 4 mėn planuojam vaikelį ir…
Nu sakau keista, tiek visko mato, netgi kad ov įvykusi o kada ne, o čia apvaisinto kiaušinėlio nemato. Keistai 😅 tikrai susuka galvą. Aš eisiu pas ginekologe 6d. Turėtų būti 3-4 dienos prieš mm, tai įdomu ką matys nes einu kad pažiūrėtų ar ten viskas gerai. Nes atsimenu prieš kelis metus ėjau prieš mm, dar nei neplanavom, ir pasakė kad mato už kelių dienų bus mm ir tikrai buvo taip kaip sakė. 🤷♀️🤷♀️
Mergelytė parašė:
19 CD nėštumo testai . Ovuliacijos nestebejau 😅 pasidairymui žinau kad nieko nėra bet smagu apsisukti tuos testukus 😅
Tokius testukus turėjau ir aš... Parodė teigiamą bet labai neryškiai, nors hcg iš kraujo buvo 88000 (9 nėštumo savaitė) todėl ankstyvo nėštumo nustatymui jie nėra tinkami arba man brokuoti pakliuvo 🤷♀️
Žiedukė parašė:
Tokius testukus turėjau ir aš... Parodė teigiamą bet labai neryškiai, nors hcg iš kraujo buvo 88000 (9 nėštumo savaitė) todėl ankstyvo nėštumo nustatymui jie nėra …
Manau tikrai brokuoti, nes su tokiu hcg bet kuris testas turetu rekti😁
Turiuriu parašė:
Vakar buvau pas ginekologę dėl nereguliarių mm, nes jau 4 mėn planuojam vaikelį ir…
man su pirmu nestumu uzmate vaginaliniu budu maza zirniuka kai mm velavo 4 dienas ir nestumo testas jau rode teigiama, bet ten buvo visiskai maza puslyte kuri net nebuvo normaliai isitvirtinus
9 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai