GiedreG parašė:
Laba ryta, na ka ciklo diena 44 ..mm nei kvapo ..kraujo tyrimai pagal chat gpt rodo kad ov dar nebuvo 😅 TR neatraso ka daryti su ciklu..dar tebelaukiu ziniu is ju
…
Taip pagal estradioli yra cista
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįGiedreG parašė:
Laba ryta, na ka ciklo diena 44 ..mm nei kvapo ..kraujo tyrimai pagal chat gpt rodo kad ov dar nebuvo 😅 TR neatraso ka daryti su ciklu..dar tebelaukiu ziniu is ju
…
Taip pagal estradioli yra cista
GiedreG parašė:
…
Bet vat kaip specialiai.
Inanana parašė:
Bet vat kaip specialiai.
Jos ten 3 ...tai va..na dar laukiu atsakymo ka TR atrasys..bet matau kad organizmui reikia laiko..bet tos cistos kazkokia velniava..neber ciklo be ju
GiedreG parašė:
Jos ten 3 ...tai va..na dar laukiu atsakymo ka TR atrasys..bet matau kad organizmui reikia laiko..bet tos cistos kazkokia velniava..neber ciklo be ju
Bet tikrai dar karta pakartosiu kad kaip specialiai viskas
Inanana parašė:
Bet tikrai dar karta pakartosiu kad kaip specialiai viskas
Tikrai..kazi kaip kitom merginom..ar cia dazna organizmo reakcija po ivf su tom cistom? Ar cia mano toks organizmas
GiedreG parašė:
Tikrai..kazi kaip kitom merginom..ar cia dazna organizmo reakcija po ivf su tom cistom? Ar cia mano toks organizmas
As turiu endo, tai po ivf vel jauciu kad paastrejo viskas ir 100 proc ras cistu vel kai eisiu 04.10
migle0505 parašė:
As turiu endo, tai po ivf vel jauciu kad paastrejo viskas ir 100 proc ras cistu vel kai eisiu 04.10
Kada eisit apziurai?
Aš ir turejusi endo..bet kazkaip po visu laparoskopiju ir po pirmo gimdymo neatsinaujino, tai bent tuo dziaugiuos..zidinuku minimaliu mato bet tai niekis..bet tos cistos...as turiu abejone kad nepavyks cia taip naturaliai, kaip TR nori, abejoju kad bus ciklas be cistu artimiausiu metu..
GiedreG parašė:
Gal kartais turit ir PCOS?
15 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai