Gedaile parašė:
Jap, tai jei pigiau nerasim, skiepysim nuo 6 meno nuo 2metu tai tik 2 reikia, bet tiek nelauksim
![]()
Mes irgi :))
Gedaile parašė:
Jap, tai jei pigiau nerasim, skiepysim nuo 6 meno nuo 2metu tai tik 2 reikia, bet tiek nelauksim
![]()
Mes irgi :))
Tiesa, pasiimem siuntima pas ortopeda, o jame parasyta, kad sumazejes atvedimas per klubo sanarius.. Gal kas susiduret? Nelabai suprantu kas tai.. gydytoja siaip nieko nesake, bet va siuntime taip parasyta.. tai iskart sunerimau. Vyras kaip visada jau mane bara, kad panikuot pradedu, bet nu kaip kitaip, as gi mama, man priklauso
Gedaile parašė:
Na va, per menesi paaugom 5cm ir 800gGydytoja sake viskas ok, maziukas normos ribose
Toks linksmas pas gydytoja buvo, juokesi, snekejo, bet po skiepu subjuro…
Tai kiek dabar sveriate?
neblogai priaugot
mano irgi buvo labai geros nuotaikos, juokesi, gugavo pas gyd.o paskui nuotaika sugadino
as sudaviau paracetamolio zvakute kai tik grizom namo,gyd.sake, nes vienas skiepas skausmingas buvo, tai kad ramiau vaikui butu. mums meningokoko siule nuo 8men.skiepyti. Kaina lyg 110€. Bet reik dar pasitikslint.
Gedaile parašė:
Tiesa, pasiimem siuntima pas ortopeda, o jame parasyta, kad sumazejes atvedimas per klubo sanarius.. Gal kas susiduret? Nelabai suprantu kas tai.. gydytoja siaip ni…
Na gyd.turi uzrasyti siuntime diagnose, tai negali rasyti profilaktiskai pasitikrinti norite. Manau viskas gerai, nepanikuokite.
RutVys parašė:
Tai kiek dabar sveriate?neblogai priaugot
mano irgi buvo labai geros nuotaikos, juokesi, gugavo pas gyd.o paskui nuotaika sugadino
as sudaviau paracetamo…
Ugis 61cm ir sveriam 5,5kg
Tai sake labai puikiai viska atitinka ;) Na, maniskis grizus visai ramus, pavalge ir uzmigo
tai kai nubus ziuresiu, jei bus neramus, suduosiu ir as ;)
Gedaile parašė:
Tiesa, pasiimem siuntima pas ortopeda, o jame parasyta, kad sumazejes atvedimas per klubo sanarius.. Gal kas susiduret? Nelabai suprantu kas tai.. gydytoja siaip ni…
O jums kai pediatre ziurejo kojytes nieko nesake? Ar tikrai atvedimas blogas, ar uzrase bele siuntima gautumet? Nes mums butent del to atvedimo ir siuncia, kiek domejausi tai jei yra nukrypimas nuo normos reikia daryt manksteles ir isskiesta vaika nesiot, nes kol maziukas viskas susitvarko mankstelem, o kai didesnis reikia tada kuri laika nesiot pavliko dirzelius arba freiko pagalvele.
jono parašė:
O jums kai pediatre ziurejo kojytes nieko nesake? Ar tikrai atvedimas blogas, ar uzrase bele siuntima gautumet? Nes mums butent del to atvedimo ir siuncia, kiek dom…
Man visai nieko neuzsimine del kojyciu, tik paklause ar jau uzsiregistravus pas ortopeda, pasakiau, kad jo (nes anksciau sake man iskart uzsiregistruot, nes gali but eiles), israse siuntima ir viskas. Grizus namo perskaiciau ir pamaciau kas parasyta, bet ji man visai nieko nesake.. kaip tik apziurejus sake sveikas normalus 2men kudikis, atitinkantis visus standartus
Mamytes, sakykite ar kurios nors lelius turejo refliuksa. Mano maziukui, negerai, nes pradejo atpilinet, seilejasi, istisai zagsi. Gyd.israse gastrotuss baby, pagerem, lyg ir praejo bet dabar vel prasidejo tas pats. Ir matau, kaip jam negera, tikriausiai ir rugstingumas kyla, nes taip net nusikrato. Ir jau antra diena nevalgus. Lyg ir nori valgyt, bet nedavalgo, blogai miega. Kaip jam pelengvinti ta bloguma nezinau
Gedaile parašė:
Man visai nieko neuzsimine del kojyciu, tik paklause ar jau uzsiregistravus pas ortopeda, pasakiau, kad jo (nes anksciau sake man iskart uzsiregistruot, nes gali bu…
Tai gal tada nieko, gal kaip ir sake RutVys, reikejo kazka parasyt
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai