Linii parašė:
...dar žinant, kad kregždutės saldainiai su alkoholiu, tai skamba išvis absurdiškai🤯 beje, čia jūs jau visos pradedat primaitinti? Gal aš "užmigau" , bet lyg ir nuo…
Neprimaitinu as dar nuo 6 men pradesiu. Maitinu mp.
Linii parašė:
...dar žinant, kad kregždutės saldainiai su alkoholiu, tai skamba išvis absurdiškai🤯 beje, čia jūs jau visos pradedat primaitinti? Gal aš "užmigau" , bet lyg ir nuo…
Neprimaitinu as dar nuo 6 men pradesiu. Maitinu mp.
Foxxxx parašė:
Ant pilvuko atsirado labai neryškūs , smulkučiai taškeliai , nuo ko galetu but? Foto gal ižiuresit , aciu
Mums buvo lygiai tokie patys ant pilvuko truputi ant desinio sono ir sėdmenų. Su lakisiu nuoviru porą kartų pavaliau ir praėjo. O nuo ko išbėrė net nežinau.. 🙂
GodaS parašė:
Mamytes, ar reikia sunerimti? Pridedu nuotrauka turejom jau nukritus virkstelei, o dabar mazylis lb neramus pasidare. Vakar skaiciausi del bambytes galvoju gal reik…
Kreipkitės į gydytojus.
GodaS parašė:
Mamytes, ar reikia sunerimti? Pridedu nuotrauka turejom jau nukritus virkstelei, o dabar mazylis lb neramus pasidare. Vakar skaiciausi del bambytes galvoju gal reik…
Pasirodykit daktarui bus ramiau
Inga Sninga parašė:
Sveikos, mamos. As tai megunu maitinti bulve jau antra diena. Isverdu, sutrinu per sieteli, ipilu pienuko, sodinu vaika i babybjorn gultuka,maitinu sauksteliu. O ji…
Na va, maniskis jau suvalge 2 saukstus bulviu. Pasirodo ragaut reikia duoti pries duodant MP, kol vaikas dar alkanas🙂
Zinoma, kai vaikas jau puikiai valgo kieta maista, turbut pirmiau reikia duoti MP🙂
Inga Sninga parašė:
Sveikos, mamos🙂 ar galite rekomenduoti maitinimo kedute, kuri turi kelias padetis, tarp ju ir padeti, skirta dar nesedinciam vaikui. Labai aciu.
Mane irgi domina
Inga Sninga parašė:
Sveikos, mamos🙂 ar galite rekomenduoti maitinimo kedute, kuri turi kelias padetis, tarp ju ir padeti, skirta dar nesedinciam vaikui. Labai aciu.
As turiu tokia 3padetys pilnai sedima gulstesne ir dar labiau gulstesne reguliuojasi auksciai.jau bandom tai patinka. https://vaikutis.lt/maitinimas/auksti-maitinimo-staliukai/nakko-maitinimo-staliukas-animal
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai