2023.11.05 18:45 (prieš 11 mėn.)
Aguona2023 parašė:
Sveikos, priaugau 10-11 kg, pati esu tikrai liekna, sportavau iki 7 men. Bet dabar perkopus 8 mėn. jau i parduotuve maisto vos nueinu nuo mašinos. Ar tai šiaip po k…
Aš priaugau apie 20kg.😵 ŽIAURU, kaip ir su pirmuoju. Bet su pirmuoju daugiau energijos turėjau, mažiau skausmo. Dabar tai šen tai ten skauda. Aš noro daryti, tvarkytis turiu daug, bet nuo ryto pakrutėjus taip jau vakare sunkokai jaučiuosi. Jūs nei silpna nei ką, tiesiog organizmas jūsų taip reaguoja į nėštumą, reiškia taip ir turi būti. Nepersitenkite būti tokia neva kaip kitos, nes kitų savijauta ir yra kitokia. Vienoms lengviau, kitoms sunkiau. Aš tai savęs neprievartauju kažko daryti, vaikas mano jau didelis tai su juo labai lengva kalbu, pakontroliuoju ir tiek, jis dar man padeda, kad nesilankstyčiau ir pan, pažaidžiam lengvų žaidimų pvz stalo, ar lego, deliones. Vyras aktyviomis veiklomis lauke užsiima. Tik va norisi man visur dar vežti sūnų, į parduotuves noriu ir vykstu, nors jau jaučiu kaip sunku, bet ir pati neprisiverčiu šito perleisti vyrui. Gimus leliukui vyras daugiau jau tuo užsiims kurį laiką. Žiūrėkite ir jauskite savo kūną, nepersistenkite. Jeigu sunku kojoms tai ir gulėkite, skaitykite, žiūrėkite tv ar pan. Tuoj jau tas laikas baigsis.