Mažylė1 parašė:
Po gimdymo esu visai atitrūkusi nuo gyvenimo, nieko nespėju, nieko neprisimenu, atsiprašau jeigu jau rašiau, noriu pasidalinti savo istorija, jeigu jau rašiau galit…
Sveikinimai ❤️
Mažylė1 parašė:
Po gimdymo esu visai atitrūkusi nuo gyvenimo, nieko nespėju, nieko neprisimenu, atsiprašau jeigu jau rašiau, noriu pasidalinti savo istorija, jeigu jau rašiau galit…
Sveikinimai ❤️
Good parašė:
O kada desites spirale? Kada po gimdymo galima detis? Ar reikia sulaukt kokiu pirmu mm ar ne?
Vasario 21d paskirtas vizitas. Su trecia dukra ir kazkaip panasiai po poros men dejausi. Uk nesako nieko kad 6men laukti reikia
Lilyd parašė:
Sveikos, ar būtina nešti direktoriams su prašymu dėl motinystės atostogų ir vaiko gimimo liudijimą?
Man reikėjo 🙂 jis yra pridedamas prie prašymo 🙂
Lilyd parašė:
Sveikos, ar būtina nešti direktoriams su prašymu dėl motinystės atostogų ir vaiko gimimo liudijimą?
Reikalingas, pagal ji direktoriaus isakymas rasomas imones dokumentam
Mamos, gal kuri turit raketa supuokle? Pasiteisines pirkinys? Galvoju gal isigyt.. kol vezimas vaziuoja vaikas miega, tik sustoja budinas
Dijo parašė:
Mamos, gal kuri turit raketa supuokle? Pasiteisines pirkinys? Galvoju gal isigyt.. kol vezimas vaziuoja vaikas miega, tik sustoja budinas
Turiu, nezinau tik ar labai pasiteisines, bet kazkiek padeda uzliuliuoti, nors pastumdyti papildomai tenka ir aisku stengiuosi per daug nepripratinti
Lilyd parašė:
Man nereikejo. Uzpildziau prasyma online ir viskas. Tai, manau, paklauskite savo darbovieteje.
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai