Jovita29 parašė:
USA zika virusas nebuvo užfiksuotas nei 2018 nei 2019, manau galit būti ramūs, gi ten daug nėštukių gyvena ir nieko jom nenutiko. Yra pasakymas: bijai vilko, neik į…
Dekoju jums uz patarima !
Taip ir darysim
Aciu !
Jovita29 parašė:
USA zika virusas nebuvo užfiksuotas nei 2018 nei 2019, manau galit būti ramūs, gi ten daug nėštukių gyvena ir nieko jom nenutiko. Yra pasakymas: bijai vilko, neik į…
Dekoju jums uz patarima !
Taip ir darysim
Aciu !
Goddessmonika parašė:
Sveikos mamytes as ir mano sunus gyvenam airijoi bet esu susituokus su Amerikieciu ir noreciau isvaziuot su sunum pas ji gyvent
Galit gyventi cia ir tvarkytis zalia korta, kad butu ramiau galit pasikonsultuoti su advokatu
Donna.P parašė:
Galit gyventi cia ir tvarkytis zalia korta, kad butu ramiau galit pasikonsultuoti su advokatu![]()
Matot as atvykau pas vyra su ESTA mes susituokem
ESTA negalima pratesti ir kalbejau su vienu lietuviu advokatu jis sake geriau jei isvaziuosiu kol tas 90 dienu nepasibaige ir ten tvarkyciaus viska bet skaitinejaus viskas uztrunka iki 2 metu
o vyras negali palikt savo salies nes armijoi yra
Jovita29 parašė:
Pabandykite pasitarti su advokatu, yra daug porų kurios gyvendamos amerikoje susitvarko, net būdami nelegalųs, o jūs vis gi santuokoje.
mes susituokeme nesenai kai atvykau ir advokatas sake biskiuka per greit butu eit prasyt zalios kortos nes ESTA su kuria atvykau netinka santuokai
bet taip gavos kad laukiuosi tai baisu isvykti jei taip gautusi kad ilgai tektu negryzti
Goddessmonika parašė:
ESTA negalima pratesti ir kalbejau su vienu lietuviu advokatu jis sake geriau jei …
Na kad 2 metai uzims tai gal ne...esu girdejas kad ukrainietis isskrido i LT tvarkytis dokumentu nes sake ten greiciau tvarko nei cia USA, tokiu eiliu kiekiu zmoniu nera LT laukianciu vizu beto niekas taip jau ir nebesiverzia i amerika. Sake jisai Lt teko 3 men pagyventi kol sutvarke jam dokumentus. Ir viena moteriske irgi apsizenyjo su amerikieciu budama nelegale, amerikoje butu laukus daug metu dokumentu, surizikavo ir isvyko i LT ten sake per 4mem sutvarke viska, laisvai gryzo atgal cia ir gavo zalia korta...kiek istoriju tiek ir zmoniu nuomoniu!!!
reiktu gal ne vienam advokatui paskambint, pasitart, ar i ambadada vilniuje jiems paskambint gal gausi kokia info
indrulis32 parašė:
Na kad 2 metai uzims tai gal ne...esu girdejas kad ukrainietis isskrido i LT tvarkytis dokumentu nes sake ten greiciau tvarko nei cia USA, tokiu eiliu kiekiu zmoniu…
As Lietuvoi senai nebegyvenu Airijoi gyvenu 10 metu tai ten tvarkyciau dokumentus kazin kaip ten butu jei tvarkyciaus
tai kaip cia suprantu tvarkesi ta Spouse viza?
Taip spouse viza susitvarke Lt. Gal dabar eiles ambasadoje sutrumpejo vilniuje, nes pries 5m kai teiravausi advokatu per kelis ejau nuomones ju, nes irgi su Esta istekejau bet tuo metu vyras turejo zalia korta tiktai. Tai siule man arba laukt 5metus cia amerikoje kol vyras taps Usa pilietis ir mano dokumentai tik tada pajudes i prieki....beje jis jau tapo pries keleta menesiu Usa pilieciu. Bet as tiktai pries pora savaiciu ejau biometrics darytis..dar laukia interview kuris nezia kada bus ir kiek dar reiks laukti....poto jo kiek dar social security reiks laukt nezinia ir aisku zalios kortos speju dar kokius metus reiks atlaukt, kadagi mes gyvenam NY state cia eiles immigration visu cases yra pacios didziausios unfortunately
tai va, o kita varianta man siule advokatai vaz is amerikos i lietuva ar anglija nes ten gyvenau 15metu ir is ten tvarkytis dokumentus, or sake kad uztruks metus spouse viza gauti. Bet sakau taip buvo pries 5metus. O kurioj greiciau salyje padaro viza ar LT amerikos ambasadoje ar Airijoje reik susizinot, bet speju LT greiciau juk ten maziau gyventoju palyginus su Airija!!!:))))
Goddessmonika parašė:
ESTA negalima pratesti ir kalbejau su vienu lietuviu advokatu jis sake geriau jei …
Nenoriu nuliudinti, bet turiu patirties tvarkantis permanent residence dokumentus ir tai, ka jums patare advokatas yra teisinga. Jei liksite ilgiau nei kirk leidzia Esta, bus dideliu problemu ateityje gauti green card ir gal net is viso jos negautumete. Todel to tikrai nepatarciau. Geriausia vykti atgal i Airija ir ten tvarkytis dokumentus. Uztruktu greiciausiai ne maziau nei 6men kol vel galetumete ivaziuoti i JAV su tinkamais dokumentais. Gali uztrukti ir iki 2 metu. Siuo metu Amerikoje, vadovaujamoje Trumpo, dokumentu tvarkymo laikas yra zymiai pailgejes. Todel jei kazkas dalinasi patirtimi ar istorijomis, kad uztruko 4 men ar panasiai, tai greiciausiai buvo ne per pastaruosius pora metu. Sekmes!
Gabrieliūtė parašė:
Nenoriu nuliudinti, bet turiu patirties tvarkantis permanent residence dokumentus ir tai, ka jums patare advokatas yra teisinga. Jei liksite ilgiau nei kirk leidzia…
as skaitinejau internete ir radau kad vyras ir zoma neissiskirtu ilgai kol procesas vyksta yra viza nonimigrant neprisimenu kaip ta forma vadinasi bet rase kad jos yra specialiai vyrui or zmonai ar tai tiesa?
nes baisu jei vienai teks atskirai buti nesciai dar tikriausiai ir gimdyti
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai