Goddessmonika parašė:
Sveikos mamytes as ir mano sunus gyvenam airijoi bet esu susituokus su Amerikieciu ir noreciau isvaziuot su sunum pas ji gyvent
Tai kdl tas amerikonas netvarkau dokumentu, kad galetum visad buti?!
Goddessmonika parašė:
Sveikos mamytes as ir mano sunus gyvenam airijoi bet esu susituokus su Amerikieciu ir noreciau isvaziuot su sunum pas ji gyvent
Tai kdl tas amerikonas netvarkau dokumentu, kad galetum visad buti?!
Goddessmonika parašė:
mes susituokeme nesenai kai atvykau ir advokatas sake biskiuka per greit butu eit prasyt zalios kortos nes ESTA su kuria atvykau netinka santuokai
Kas per nesamone?!
Lietuve istekejo uz amerikono ,esta dar galiojo...
Susituokus Jos vyras iskart pradejo tvarkyti jai dokumentus. Kol vyksta procesas tu turi buti usa, nes nzn kada tave iskvies interviu!
Jai pvz dokumentu susitvarkymas uztruko apie metus. Man 2....
Gyvenk su vyru ir kol galioja esta nesugalvok isvykt, tuo lb kai esi nescia. Gimdysi cia, vaikas gaus pilietybe...o jei doku dar nebusi iki tol susitvarkius, tada nusiusi gimimo liudijima vaiko ir atsius tau green card
Sveiki,
kaip ir laimejome zalia korta. Gal yra tokiu kurie jau praejo visa kelia? Bandome registruotis ir sekame visus nurodymus, ruosiames interviu, sveikatos patikrai. Kaip viskas vyksta? Ar vaikai ten taip pat dalyvauja? Ar mokesime uz kiekvirna nari atskirai? Kitas svarbus klausimas: neturime gyvenamosios vietos JAV, bet pildant paraiska reikia nurodyti kur atvaziave apsistosime, o apsistoti zadame viesbutyje, nes pirma karta skristumeme tik prisiduoti ir pasiimti padarytas kortas, taciau butent tas kortas raso atsiustu i nurodyta adresa, o jo nera. Ka daryti?
Sveikos, taigi gryzau atgal I Airija tvarkytis dokumentu spouse vizai labai reikia patarimo kaip pradeti ta peticija vyrui nes nelabai suprantu ten ka raso ir kai daro vyras peticija ar reikia atskirai peticija daryt ir mano sunui ps. jis patevis, noriu pradeti viska kuo greiciau nes labai skaudu issiskirt su vyru ir laukt.
Goddessmonika parašė:
Sveikos, taigi gryzau atgal I Airija tvarkytis dokumentu spouse vizai labai reikia patarimo kaip pradeti ta peticija vyrui nes nelabai suprantu ten ka raso ir kai d…
Labas,
Siuo metu taip pat tvarkausi dokumentus zaliai kortai gauti, vyras Amerikos pilietis. Kadangi daug neaiskumu, tai kreipemes i notare, kuri mums viska padejo uzpildyti. Rekomenduoju ir jums kreiptis i teisinius dalykus ismananti zmogu. Pades uzpildyti dokumentus, issius juos. Nebus galvos skausmo, patars ka kalbet einant i interviu
Misread1 parašė:
Labas,
tai cia notare sakot tai Lietuvoi jus tvarkotes? As airijoi esu net nezinau kieno pagalbos parasyti tokiu klausimu
Misread1 parašė:
Ne, Amerikoj notare musu, nes abu cia ir gyvenam.
kiek mokejote notarei uz pagalba?
nes biski sunkokai dabar reiks dvigubai moket uz sunaus peticija tai pat
mano vyras Amerikietis daro man peticija atskiros peticijos reikia ir vaikui vaikui beveik 4 metai bet vaikas ne jo, tikras tevas vaiko neaugino nelanke nieko nedave auginau viena
buvo kad pradzioi buvo gazdines is pavydo kad eis pas advokatu bet jau pora metu nieko negirdeti
Man reikia zinoti gal kuriai taip buvo ar reikejo kokiu irodymu kad vaika auginu viena?
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai