Domikamo parašė:
O gal girdėjot kažka apie novavax?☺
Jau jums atsakiau pries tai, kad ne nesu apie ja nieko girdejusi.
Domikamo parašė:
O gal girdėjot kažka apie novavax?☺
Jau jums atsakiau pries tai, kad ne nesu apie ja nieko girdejusi.
Domikamo parašė:
Bet kad Švedijoje ir Lietuvoje maždaug tiek pat paskiepyta?
O nepagalvojat,kad patirtą žalą atlygina valstybė jeigu po skiepo kažkas ne taip d…
Aš kalbu apie dinamiką. Kaip vyko skiepijimas. Kokių priemonių neprireikė vienur, prireikė kitur. Jūs šaunat galutinį skaičių - na tai gerai, na tai kas? Vienas vaikas pats iš savo vidinio noro nubėgo krosą, kitam tėtis išspardė užpakalį - galiausiai irgi nušlubavo kažkaip iki finišo. Tie vaikai vienodi ar ne?
Skandinavai turi mažiau vakcinų. Jie neišpila nepanaudotų dozių, kaip Lietuvoje. Lietuva netgi apsikeitė vakcinoms su Norvegija - atidavė Pfizer, o pasiėmė mažiau efektyvią, bet labai lietuvių mylimą Jannsen, kurios Norvegams nereikia (nes neefektyvi pakankamai).
Kandapanda parašė:
Tai atsakykite į mano klausimus, į kuriuos atsakymo nesulaukiau: ar zinojote, kad Jankevičius neturi teisinio išsilavinimo? Kokiu pagrindu buvo tremiami kūdikiai, a…
Tai atsakiau jau prieš tai pasižiūrėkit,jeigu kalbam apie tapatį tai jis ekonomistas pilnai pabaigęs. Apie kūdikius irgi atsakiau,kad juk tėvai nepalikdavo vienų vaikų veždavosi kartu. Ar jūs būtumėt palikus? Apie teismą aišku nebūdavo,nes tiesiog kaimynai vienas kitą įskūsdavo ir pasiimdavo to žmogaus turtą.
fenix parašė:
Tai aš jums klausimą užduosiu.
Matematika ir lieka matematika,o medicina nėra 2×2,gydytojas išrašydamas vaistus abejoja,nes visi žmonės skirtingi ir turi skirtingas ligas.
fenix parašė:
Aš kalbu apie dinamiką. Kaip vyko skiepijimas. Kokių priemonių neprireikė vienur, prireikė kitur. Jūs šaunat galutinį skaičių - na tai gerai, na tai kas? Vienas vai…
Ar neefektyvi ar turi daugiau nepageidaujamų reakcijų,todėl nenori mokėti žmonėms kompensacijas?
Bet gal dėl to ir skubėjo skiepytis,nes žinojo jeigu kažkas ne taip man valstybė sumokės už nepageidaujamas reakcijas?
Domikamo parašė:
Tai atsakiau jau prieš tai pasižiūrėkit,jeigu kalbam apie tapatį tai jis ekonomistas pilnai pabaigęs. Apie kūdikius irgi atsakiau,kad juk tėvai nepalikdavo vienų va…
Tai jūs net pasižiūrėjote, ar jūsų "nuomonė" apie trėmimus yra teisinga? Negi jūsų nuomonė apie viską yra taip "tikrinama"? Tai klausimai, į kuriuos prašau atsakyti.
Ar ekonomisto išsilavinimas yra pakankamas teisingumo ministro kėdei užimti? Iki jo VISI buvę ministrai teisinį išsilavinimą turėjo. Tai irgi klausimas, į kurį prašau atsakymo
Domikamo parašė:
Ar neefektyvi ar turi daugiau nepageidaujamų reakcijų,todėl nenori mokėti žmonėms kompensacijas?
Andreaciki parašė:
O ar pasidomėjote kiek procentų žmonių pasiskiepiję tose šalyse kur nėra galimybių paso? Norvegijoje, Švedijoje, D.Britanijoje virš 70 proc., Danijoje 76 proc. Kai …
Apie kitas šalis nesidomėjau, Švedija užkliuvo už akių - iš kur tokie duomenys, kad virš 70proc pasiskiepijusių? Kiek radau - pilna doze - 51 proc., puse - 67 proc., tai labai Lietuvai artimi rezultatai.
Domikamo parašė:
Aš vedu diskusija ir nebijau pripažinti,kad klydau,man kyla klausimų yra kas atsako į tuos klausimus pvz kaip jagle ji dirba medicinoj ir manau,kad net turi kompete…
Ne ne, niekada neteigiau, jog dirbu medicinos srytyje. Kad tenka labai daug su ja susidurti, nes gyvenu aplinkoje, kur daug zmoniu mediku ir mano studiju metais teko mokytis ir medicinines kripties studiju (biomechanika, biochemija, fioziologija ir ect) man nesuteikia medicininio isislavinimo. Tiesiog bunant nuolat salia medicinos darbuotoju, nori ar nenori esi itraukiamas i ju diskusija medicinos tema (suzinai, kaip interpretuojami tyrimai, suzinai kaip vyksta gydymai, suzinai apie mokskiniu straipsniu patikimumus, kaip atrandama medziaga, kaip ji apdorojama ir ect. ). Tuomet, pacios asmeninis susidomejimas, pasireiskianieskant info, nes aktulau, bandant priimti informuota sprendima. Dar gvenant kartu tenka kas vakara pasiklausyti diskusiju is ivariu saltniu (tiek pro vax, tiek no vax, tie komplotistu, tiek mediku studiju).. Kazkokiai info visgi lieka tikimybe po metu ir metu likti galvoje. Bet as niekada neteigiau, jog esu pati medicinos darbuotoja, atsiprasau, jei jums susidare toks ispudis.
Domikamo parašė:
Nuo kada Norvegija moka už skiepo sukelta šalutine reakcija ?
12 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai