Smilaja parašė:
Ojėj, net nežinau kaip paaiškintikai pati ieškojau to būdo, tai radau, dabar nebepamenu kur ieškojau
![]()
Viskas aisku, o kaip ta siula tarkim melynos raides ismezgi? Ji pririsi kas kart pradedant megzti raide ar kaip?
Smilaja parašė:
Ojėj, net nežinau kaip paaiškintikai pati ieškojau to būdo, tai radau, dabar nebepamenu kur ieškojau
![]()
Viskas aisku, o kaip ta siula tarkim melynos raides ismezgi? Ji pririsi kas kart pradedant megzti raide ar kaip?
Lorde parašė:
kai tik pradedu naują raidę tiesiog pridedu patį siūlą ilgesniu galu su kuriuo raidę megsiu, kad bet kada nepasisekus ar kaip išardyt galėčiau, ir nereiktų atmaizgyti prisirišus. Po to gale viską susitvarkau
Merginos, gal man kuri padėsit. Esu visiška pradinukė mezgime, bet moku megzti geras ir blogas akis bent jau:). Noriu vaikui liemenę numegzti. Gal galit kuri paaiškinti ar gal kokį aprašymą rasti, kaip reikia daryti kaklą ir kaip jį apmegzti ir tuo pačiu rankoves. Prisegu nuotrauką, kokios liemenės norėčiau. Nes jums gal elementaru, bet aš kai niekad nebandžius, nežinau tų paslapčių...;) 
Internete "apykaklea mezgimas" yra
as irgi taip ismokau
rankovytes coa turbut paprasciausei 5 virbalais (kojniu virbalais) megzta. Tokios apykakles nemezgus, bet ovale mezgus (cia trikampa) tai paprasta. Visas mezginys pvz megztas 4nr virbalais. Apykaklei surenkat akis visas, kokias 3 eiles mezgat 4nr virbalais, paskui 3,5 nr virbalais. Mazejanciais.tada apykakle suapvaleje. O jeogu nemokat 5 virbalais. Galima ant paprastu virbalu. Tik reiktu suskaiciuot kiek apykakles akiu yra. Ir ant paprastu virbalu uzdeti tiek. Taip pat mazejanciais virbalu nr ir paskui prisiuti
Iltis parašė:
Merginos, gal man kuri padėsit. Esu visiška pradinukė mezgime, bet moku megzti geras ir blogas akis bent jau:). Noriu vaikui liemenę numegzti. Gal galit kuri paaišk…
Iltis parašė:
Ačiū labai Agnuteee;)
Prasau
svarbu padejau
pati neseniai tik issiaiskinau kaip apykakle megzti
smailejaucia as manau kur eina pats kampas kiekvienoj eilej toj vietoj po dvi sumegzti i viena
reniuke4 parašė:
Padirbejau ;)
labai grazu
kokiu vaselio nr neriai kepurytes,nes man vis per dideles gaunasi pagal youtube
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai