saulė_vandeny parašė:
Blizguti, o ne... nejaugi?![]()
Dar nežinau. Tik bandau rinkti info 🌸
Kada po persileidimo vėl bandyti pastoti ir kokių priemonių imtis, kad kitas nėštumas būtų sėkmingesnis. Skaityti
visą straipsnįsaulė_vandeny parašė:
Blizguti, o ne... nejaugi?![]()
Blizgutiss parašė:
Kuo daugiau ramybės šiuo metu ir kad nepasitvirtintų❤
Aš jau susirinkau info po savo nelaimės. Atsakant į klausimą... Yra pavyzdžių, kai pastojama iškart net ir po abrazijų, o tuo labiau po savaiminių. Tik pats savaiminio valymosi procesas ilgesnis, sudėtingesnis.
saulė_vandeny parašė:
Kuo daugiau ramybės šiuo metu ir kad nepasitvirtintų❤
Aš jau susirinkau info po savo nelaimės. Atsakant į klausimą... Yra pavyzdžių, kai…
Sveiki. Sakykite, kaip skiriasi valymasis su vaistais ir savaiminis? Labai skiriasi laiku, "kiekiu" ir pan.? Aciu
AsSaSG parašė:
Sveiki. Sakykite, kaip skiriasi valymasis su vaistais ir savaiminis? Labai skiriasi laiku, "kiekiu" ir pan.? Aciu
Aš turėjau abraziją, ji man taikyta iškart. Apie savaiminius, medikamentinius rasite moterų istorijų temose. Esminis skirtumas, kad savaiminio galite laukti neapibrėžtai laiko, kaip tiksinti bomba. Ir nesulaukti, nes neleidžia ilgiau kaip mėn vaikščioti su žuvusiu. Medikamentiniu atveju nuo pirmos partijos tablečių suvartojimo, tikėtina, veikla prasidės. Jei neprasideda suvartojus visą galimą vaistų kiekį, daro abraziją.
Sveikos ❤️ turėjau persileidimą prieš dvi savaites, savaiminis. Buvo nesivystantis 6 sav. Gydytojai sako sulaukti pirmu mm, ir tada planuoti. Bet man širdis sako nieko nelaukti. Jaučiuosi gerai, pasiruošusi... Dabar vaisingos dienos, tad.. Nežinau, matyt laukiu kažkokio patarimo, pabarimo ar motyvacijos
Šarlotė@ parašė:
Sveikos ❤️ turėjau persileidimą prieš dvi savaites, savaiminis. Buvo nesivystantis 6 sav. Gydytojai sako sulaukti pirmu mm, ir tada planuoti. Bet man širdis sako ni…
Uzuojauta.. Kaip sirdis jaucia, taip darykite... Gal nepušinkite saves, gal tikrai palaukit pirmu mm..
As va sulaukiau pirmu mm po rugsejo persileidimo ir irgi kibom i darbus.
AsSaSG parašė:
Man valymasis buvo su medikamentais, nes daugiau nei mėnuo niekas nesivalė. Po to turėjau 2 ar 3 mėn. atidėti nėštumo planavimą.
Šarlotė@ parašė:
Kaip manote ar galima eiti į pirtį, jakuzzi 2.5 sav po persileidimo? Kraujavimo jau nėra. Ar dar gali pakenkti kokia infekcija? Norisi jau parelaxuoti.
Man tai neleido 🤷
visciukas parašė:
Man tai neleido 🤷
O tai kada leido? 😁
5 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai