Minimalistė parašė:
Bet turi būti bent 12 mėn prisiregistravęs ten bent vienas iš tėvų. Neduoda taip bet kam 😄
💯 Rekomenduoju viskas nuo A-Z liuks
Žeimių g. 19, JonavaMinimalistė parašė:
Bet turi būti bent 12 mėn prisiregistravęs ten bent vienas iš tėvų. Neduoda taip bet kam 😄
💯 Rekomenduoju viskas nuo A-Z liuks
Aš gimdžiau Jonavoje. Patiko, kad palatose po vieną guldo, vyras gali likti 3paras kartu, niekas neišvaro. Už tai pinigų nereikia mokėti. Tik vyrui valgyt pačiam reikia atsinešti iš parduotuvės. Kas liečia vaiką, tai ateina, pamatuoja kas priklauso ir išeina. Įkiriai nelindo ir nesikišo. Labai po tas palatas nelandžiojo. O aš asmeniškai tūrėjau problemų su sveikata, tai aplaidžiai žiūrėjo. Kai jau laikas buvo išleisti į namus, tada jau už galvų susiėmę, ką su manim daryt. Tai tik šis dalykas labai nuvylė. Tai nežinau ar dar kartą gimdyčiau. Dėl privatumo gimdyčiau, dėl priežiūros - labai abejoju.
Aš gimdžiau irgi Jonavoje. Nuo priežiūros iki maisto super🫶👌. Labai patiko aptarnaujantis personalas. Gal pasirodė, kad mažai dėmesio mažyliui skyrė rytinio vizito metu. Gimdymas buvo komplikuotas, tai prieš išleidžiant atidžiai apžiūrėjo. Kas keista, kad iki šiol moteriai pagimdžius natūraliai siuva be nuskausminamųjų... Maisto daug ir skanus. Užtektų dviem. Rekomenduoju šią įstaigą 🙂
Julita parašė:
Aš gimdžiau irgi Jonavoje. Nuo priežiūros iki maisto super🫶👌. Labai patiko aptarnaujantis personalas. Gal pasirodė, kad mažai dėmesio mažyliui skyrė rytinio vizito …
Prieš 4 metus gimdžiau čia dukrytę, tai tikrai tikrai suleido nuskausminimųjų, net perspėjo, kad suleis, bus nemalonu. O paskui nieko nejaučiau.
Julita parašė:
Aš gimdžiau irgi Jonavoje. Nuo priežiūros iki maisto super🫶👌. Labai patiko aptarnaujantis personalas. Gal pasirodė, kad mažai dėmesio mažyliui skyrė rytinio vizito …
Abu kartus suleido nuskausminamuosius. Pirma karta siuvo valanda laiko, nes isdraskyta buvau nuo iki labai smarkiai, o su antru tik pora dygsniu buvo, bet abu kartus nuskausmino tikrai
Gabu4 parašė:
Sveikos, gimdysiu pirmą kartą ir turiu klausimą, kuris galbūt nuskambės kvailai, bet iš streso jau nieko neina pakeisti. Ar reikia prieš atvykstant gimdyti pasiskam…
Galite važiuoti betkada tiesiai
Gabu4 parašė:
Sveikos, gimdysiu pirmą kartą ir turiu klausimą, kuris galbūt nuskambės kvailai, bet iš streso jau nieko neina pakeisti. Ar reikia prieš atvykstant gimdyti pasiskam…
Jei vandenys bėga ar kamštis pasišalino su krauju, plius sąrėmiai tai važiuokit tiesiai, nieko nelaukus.
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai