2016.11.08 19:26 (prieš 9 m.)
Danute j parašė:
Prolaktino buvo 1000. Sake gerti kiekviena vakara po tablete. As kaip sazininga paciene ir pradejau muo visos tabletes. Po isgertos tabletes ryte nepaejau,alpau. Ko…
Aš galvoju, kad po visą tabletę jums per daug. Man iš pradžių buvo sakę taip pat po tabletę gerti. Bet, kai du kartus išgėriau po visą tabletę, tai bloga pasidarė. Tai gydytoja sumažino iki pusės. Po to dar tyriausi, man greitai prl nukrito pradėjus gerti bromą. Gal per savaitę laiko. Bet, gydytojai sako, kad čia labai greitai organizmas į vaistus man sureagavo. Sakė, kad kitoms ilgiau - iki mėnesio. Pastoti įsivaizduoju, kad galima, jei nuo vieno cilko pabaigos, kai jau švieži foliai pradeda augti, iki ovuliacijos prl normoje būna. Tai gal poros ciklų pakanka. Mūsų situacija tai kitokia: man prl užkilo po nesėkmingo pagalbinio apvaisinimo. Mes nepastojome, kai prl ir visa kita buvo normose, todėl darėme ivf ir po trijų ciklų pasidariau tyrimus - vėl viskas buvo gerai, tik prl 1400 buvo. Tai skyrė bromą ir jį vartojau iki kito ivf, kurį darėme po gerų trijų mėnesių. O bromą man gydytojas liepė nutraukti dieną prieš blastocistos įkėlimą man. Tai gaunasi, kad po punkcijos, kuri gali būti prilyginama ovuliacijai, bromą vartojau dar 4 dienas. O po to dar pasinervinau, nes prl po dviejų dienų jau buvo apie 800, bet gydytojas sakė bromo nebegerti, o laukti nėštumo. Tai va ir sulaukiau