0Tėja0 parašė:
o kaip Jums su kraujo grupe, turit kas minusine? mano minusine ir toki straipsni bjauru paskaiciau, kad db depresija uzejo juodai![]()
Man ir minusine,bet suleidzia 7men ten kaskokiu vaistu
0Tėja0 parašė:
o kaip Jums su kraujo grupe, turit kas minusine? mano minusine ir toki straipsni bjauru paskaiciau, kad db depresija uzejo juodai![]()
Man ir minusine,bet suleidzia 7men ten kaskokiu vaistu
0Tėja0 parašė:
tai kad persileidimui turi lb ytakos as taip supratau, zn kad suleidzia, gavau doze po abrazijos, ir buvo kokie skaudus ajajaibet sory uz tokia neigiama tema, g…
Turbūt man dėl to persileidimas ir buvo.. Bet aš po to nėjau iškart tikrintis, ir niekas man nieko nesakė. Ryt eisiu pas midwife, paklausiu kada tirs ar nėra organizme tų antikūnų
Kavyte parašė:
O nei viena nesvarstote galimybes isivaikinti?
Mes su vyru norime 3 savo ir viena isivaikinti. Bet kai pasakau apie tokia vizija …
Mažiau klausykit kas ką sako
Ir išvis nemanau, kad yra reikalo kam nors pasakot. Jūsų gyvenimas, jūsų sprendimas. Kaip atrodo teisinga, taip ir darykit. O sunku ar ne - kiekvienas atvejis skirtingas, nu bet žinoma, kad vaikus auginti - tai ne akvariumines žuvytes prižiūrėti
Joringė parašė:
Turbūt man dėl to persileidimas ir buvo.. Bet aš po to nėjau iškart tikrintis, ir niekas man nieko nesakė. Ryt eisiu pas midwife, paklausiu kada tirs ar nėra organi…
net nebepamenu iš tiesų.. 28sav leido antikūnius, o juos tyrė berods pora sav iki to
Kavyte parašė:
O nei viena nesvarstote galimybes isivaikinti?
Mes su vyru norime 3 savo ir viena isivaikinti. Bet kai pasakau apie tokia vizija …
kartais pagalvojam. kai savo vaikai bus užauginti, jei leis galimybės ir bus noro..neatmetam šito
Varžtienė parašė:
net nebepamenu iš tiesų.. 28sav leido antikūnius, o juos tyrė berods pora sav iki to
Reiks ryt viską viską išsiklausinėt
Joringė parašė:
Mažiau klausykit kas ką sakoIr išvis nemanau, kad yra reikalo kam nors pasakot. Jūsų gyvenimas, jūsų sprendimas. Kaip atrodo teisinga, taip ir darykit. O…
Na taip aukleta esu, apie didziausius gyvenimo pokycius ar sprendimus norisi pasipasakoti, pasitarti su tevais. Bet galutini sprendima beabejo priimamame patys be tevu ar kitu zmoniu kisimosi. Turiu liudna pavyzdi, draugai kryzius kelius nuejo, isivaikino, bet grazino... ju atveju- kiek vilka bemaitinsi vistiek i miska ziuri.
Idomu, na bet cia ateiciai, kolkas savo lizda sukam
Joringė parašė:
Reiks ryt viską viską išsiklausinėt![]()
uk esat, kaio suprantu
pati gimdžiau uk
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai