Snaigėx parašė:
Su labai skiestu.. akių paganymui![]()
Nu lenda kažkas, lauksim ryškėjant 🌼
Snaigėx parašė:
Krasula parašė:
Ten jau turbo spermiukai pas vyrą ir turbo terpė gera pas Tave 🤩
Nežinau kaip taip gavosi,bet buvo labai labai netiketa🙈Nes prieš tai gera pusmeti gaudžiau ov ir dirbom labai sažiningai🙈O va ta mėnesį,prasta savijauta buvo,tai tos meiles keli kartai per menesi buvo,ir net jau neatsižvelgiant i ov,o tiesiog sulaukus geresnių dienu😁O ir pastojau su nepilnaverte ov🙈Nes prg 21cd buvo vos 21 nmol ir jau ruošiaus kitą mėn keliaut pas gine pasižiūret ar vyksta ta ov išvis🙈Taip,kad kai sako,jog kai mažiausiai tikiesi taip ir atsitinka,man šiuo atveju labai labai tiko🤭
Pukis_ parašė:
Miško_uogytė prisijunkit prie nėštukių grupės, ten gausit patarimų 😁 dabar teršiam eterį klausimais atsakymais nesusijusiais su grupės tema 😉
Oki ☺️
Evitaa parašė:
Kodėl klausiu, nes du kart kai nesekmingai pastojus buvau, tai abu kartus turėjau implantacinį pakraujavimą, tai ir galvoju ar realu pastot, nebuvus tam pakraujavim…
Aš pati bijojau visų šitų skausmų (maudimų)
Snaigėx parašė:
Kazkas kabina aki🤔
Evitaa parašė:
Galit pasidaryti lytiškai plintančias ligas, jei nesityrėt. Nes kartais būna besimtomės bakterijos ir trukdo pastojimui/išnešiojimui ir jos būna atsinaujina nusilpu…
darėm irgi viskas gerai ir pirma karta ir dabar .
Krasula parašė:
as jau kelinta karta ziuriu tokias ft, ka jus cia matot?😀😀
aiste123123 parašė:
as jau kelinta karta ziuriu tokias ft, ka jus cia matot?😀😀
kai akys atitreniruotos, tai viską matom😀
Ramunele22 parašė:
O as zinokit galimai turiu savo nuosava nestumo simptoma, labai keistas, jei pasitvirtins papasakosiu![]()
O testai jau teigiami?🤪
14 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai