Evitaa parašė:
Panašu, kad brokas. 🙈
Evita, o kaip jūs?
Jei gerai pamenu, buvo stresiuko biškutį jums, tad tikiuosi, kad viskas praėjo ir toliau džiaugsmais gyvenat
Evitaa parašė:
Panašu, kad brokas. 🙈
Evita, o kaip jūs?
Jei gerai pamenu, buvo stresiuko biškutį jums, tad tikiuosi, kad viskas praėjo ir toliau džiaugsmais gyvenat
koko_shanel parašė:
Evita, o kaip jūs?
Jei gerai pamenu, buvo stresiuko biškutį jums, tad tikiuosi, kad viskas praėjo ir …
Jo, buvo streso sekmadienį, pasirodė šviežio kraujo taip nemažai, bet tą patį vakarą ir baigės. O kas ir dėlko, nežino, tai skyrė namie gulėt. Šiandien važiuoju pas ginę po pietų, nežinau ką papasakos 🙈
Evitaa parašė:
Jo, buvo streso sekmadienį, pasirodė šviežio kraujo taip nemažai, bet tą patį vakarą ir baigės. O kas ir dėlko, nežino, tai skyrė namie gulėt. Šiandien važiuoju pas…
Laikom čiūrus, kad viskas gerai ir žirnis auga
Evitaa parašė:
Jo, buvo streso sekmadienį, pasirodė šviežio kraujo taip nemažai, bet tą patį vakarą ir baigės. O kas ir dėlko, nežino, tai skyrė namie gulėt. Šiandien važiuoju pas…
Sėkmės,lauksim gerų žinių 😊
tarkuotassuris parašė:
Merginos, kurias pašalino iš privačios grupės. Buvo duotas terminas iki sekmadienio bent prisistatyti, įsitraukti į bendravimą. Kurios to nepadarė, o liko tiesiog t…
Bliamba, kaip gaila, praleidau šitą momentą su įspėjimu. Aš prijungta kas vakarą sąžiningai nuo 1 puslapio viską skaičiau po valandą, kad 'suspėti' su visom įsilieti į kontektą ir nesąmonių nerašinėčiau
tai nespėjau jūsų pasivyti ir pamatyti įspėjimo
MrsRezidencija parašė:
Bliamba, kaip gaila, praleidau šitą momentą su įspėjimu. Aš prijungta kas vakarą sąžiningai nuo 1 puslapio viską skaičiau po valandą, kad 'suspėti' su visom įsiliet…
Ir man taip pat buvo
stengiausi viska suskaityti, pasivyti, bet kazkur giliai jauciau kad gali buti toks variantas, kalbos apie prisistatyma, tik nebespejau jo pamatyti
Evitaa parašė:
Sėkmės! Gerų žinių🥰
rasiux00 parašė:
Mergikes, šiek tiek rečiau prisijungusi būsiu kelias dienas, gal paskaitysiu tik ☺️
Gerai karts nuo karto atsiriboti🤗
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai