_Boružėlė_ parašė:
Bell, šios temos 413 psl. dalinausi savo patirtimi po tyrimo. Tuo momentu atrodo skaudėjo, bet šiandieninėmis akimis nebeapibūdinčiau to skausmo, viskas ištveriama …
Sveiki! Kiek viso apsilankymų gavosi vieno ciklo metu ?
_Boružėlė_ parašė:
Bell, šios temos 413 psl. dalinausi savo patirtimi po tyrimo. Tuo momentu atrodo skaudėjo, bet šiandieninėmis akimis nebeapibūdinčiau to skausmo, viskas ištveriama …
KristinaVaic parašė:
Kristina, iš viso 3 vizitai - 14, 21 ir 23 mano ciklo dienomis. Plačiau pakomentavau atsakydama į Jūsų žinutę privačiai
Atsitiko stebuklinga istorija.Prieš porą dienų buvau pas gyd.Norkutę,ji išgirdusi kaip aš kosėju(bronchitas)atidėjo man vaistų paskyrimą ir ruošimąsi punkcijai iki kito ciklo- šiandien nuėjau pas šeimos gyd.pasidariau kraujo tyrimą ir (kadangi numatomi antibai)pasidariau kraujo NT. Atsakymas -hcg 95- kaip suprantu,kad laukiuosi! Visiškas stebuklas,matyt padėjo osteopatės kiaušintakių -pilvo srities masažas priešovuliacinę dieną😍
Amulete parašė:
Atsitiko stebuklinga istorija.Prieš porą dienų buvau pas gyd.Norkutę,ji išgirdusi kaip aš kosėju(bronchitas)atidėjo man vaistų paskyrimą ir ruošimąsi punkcijai iki …
Didziausi sveikinimai! Tvirtai ir iki galo 😇
Amulete parašė:
Atsitiko stebuklinga istorija.Prieš porą dienų buvau pas gyd.Norkutę,ji išgirdusi kaip aš kosėju(bronchitas)atidėjo man vaistų paskyrimą ir ruošimąsi punkcijai iki …
Sveikinimai! ♥️ Pas kokią osteopatę lankėtės?
Dreamland parašė:
Didziausi sveikinimai! Tvirtai ir iki galo 😇
Labai ačiū! tikiuos♥️visom linkiu to paties😻
Pukis_ parašė:
Sveikinimai! ♥️ Pas kokią osteopatę lankėtės?
Pas Iloną Žemaitienę, ji būtent ir užsiima pilvo sienos ir reprodukcinių zonų osteopatija.
Amulete parašė:
Pas Iloną Žemaitienę, ji būtent ir užsiima pilvo sienos ir reprodukcinių zonų osteopatija.
Ačiū 🌹
MiegaIiuke parašė:
Ilgokai cia nesilankiau..registracijos nr tas pats ? Nes po pietu kiek skambinu nieks nekelia...mums arteja 2metu sutarties suejimas moket reiktu, nutraukti...Tad t…
Po pietų jie nedirba, tik pirmoje dienos pusėje. Tik iki 14 val. Aš skambinu šiuo numeriu: +37037703443