JusteK parašė:
morka yra vienas is didziausiu alergenu, beto, maitinant MP primaitinimas (tiksliau pazindinimas su nauju maistu) pradedamas nuo 6 men.
aciu, taip ir zinojau kad tai didziausia nesamone
JusteK parašė:
morka yra vienas is didziausiu alergenu, beto, maitinant MP primaitinimas (tiksliau pazindinimas su nauju maistu) pradedamas nuo 6 men.
aciu, taip ir zinojau kad tai didziausia nesamone
mam123 parašė:
aciu, taip ir zinojau kad tai didziausia nesamone![]()
bet kartais ismusa is veziu aplinkiniu brukimai, siulymai, mokymai
-Eglė- parašė:
o kas siulo duoti?ir kuo argumentuoja ta siulyma?
tevas siulio duot mat ju laikas jau nuo dvieju menesiu obuolio sulciu lasiuka duodavo mum, bet mes buvom misinukais maitinamos. Na bet vistiek per anksti..
nykstuke03 parašė:
bet kartais ismusa is veziu aplinkiniu brukimai, siulymai, mokymai![]()
va va mano mama pastoviai siulo jai vandenuko duoti atsigerti..
man irgi mama siulo jau po truputi duot ragaut... vis pasakau gal ir reiktu, bet apsisuku ir vel maitinu toliau
matysim, ka galvosiu, kai ruduo ateis... rudens gerybiu metas.. nes nesu taip kategoriskai nusiteikus pries primaitinima iki puses metuku, tai matysiu, ka mamos nuojauta sakys...
nykstuke03 parašė:
bet kartais ismusa is veziu aplinkiniu brukimai, siulymai, mokymai![]()
taip tiesa, is manes net juokias kad internete susirandu klaidingos informacijos ir tikiu viskuo. Nors zinau kad is interneto daugiau tiesos nei is aplinkiniu
lauruciukas16 parašė:
O mano vaikas iki siol miega be pagalves, nes sukasi kaip laikrodukas lovyteje, jei padesi po galva pagalve, tai po kojom atsiras![]()
maniskis taip pat, bet bent uzmiega ant pagalves, o po to jau kaip kur ji randu
Sunny Day parašė:
Kažkada išsisaugojau Laktivist pasisakymą
[i]"Metinuko meniu turetu sudaryti 75% Mamos Pieno. Kito maisto iki 25%. Taciau la…
maniskis dar mazesnis nei tavo, bet jau pasirodo aplinkiniu reakcijos" dar maitini? dar neatsibodo? duok daugiau normalaus maisto maziau ant (.) kabos ir pan" jau bloga visiems atsikirtinet. maniskis mp valgo gana daznai ir nematau cia tame jokios problemos nei vargo. ir jam gerai, ir man ir malonu ir patogu, ypac vasara. kur ilgiau uztrukus niekad mazius alkanas nebus
to jausmo kai maitini i nieka neiskeisciau. ir planuoju tai bent iki pusantru m daryt, jei tik aplinkybes leis, nes nuo metuku griztu i darba. jei darbo salygos liks tokios pat kaip iki nestumo, manau viskas bus ciki ir toliau sekmingai maziukas draugaus su (.). ir nusisvilpt man ka mano kiti
mam123 parašė:
taip tiesa, is manes net juokias kad internete susirandu klaidingos informacijos ir tikiu viskuo. Nors zinau kad is interneto daugiau tiesos nei is aplinkiniu
tegul juokiasi kam smagu, bet primaitinti ir su kitu maistu ar skysciu supazindinti pradeti nuo 6 men rekomenduoja Pasaulio Sveikatos Organizacija, o ne siaip kokia zyne
mam123 parašė:
aciu, taip ir zinojau kad tai didziausia nesamone![]()
as neduociau. musu aplinkoj ir atsirado geniju kur nuo poros men aiskino kad duociau vandens arbatu ir pan. juk vaikas gert nori. ir aiskyt gali kaliosu i stulpa, kad jis mp atsigeria. mes vandenuka ir arbata pradejom gert tik nuo 7 men. o su morkom ir db mes lb atsargus
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai