bali parašė:
Žuvies daug visokios duodu. IR lašišą ir upėtakį ir karpio ir menkės ir lydeką. Perku ir Lidl ir Salų žuvys ir iš norvegų parveštas ir maximoje. Pati dievinu žuvį. …
Įdomu pasidarė kaip ruošiate kiaušinienę su lašiša?
bali parašė:
Žuvies daug visokios duodu. IR lašišą ir upėtakį ir karpio ir menkės ir lydeką. Perku ir Lidl ir Salų žuvys ir iš norvegų parveštas ir maximoje. Pati dievinu žuvį. …
Įdomu pasidarė kaip ruošiate kiaušinienę su lašiša?
Dolosas parašė:
Sveikos, norėjau paklausti, kokią žuvį duodat vaikams? Kaip ruošiat? Aš kolkas dar nedaviau: pirktinė nesveika, lietuviškoj- kaulų begalybė..belieka tik lydeka?…
Žuvis gi labai reiklinga ir seniai reikėjo jos duoti
mes lb mėgstam žuvį, ir tikrai nemanau kad nėra pirkti kokybiškos žuvies mes turim kelis taškus ten ir perkam ragavę esam jau duag rūšių, šeimai gaminu žuvį 2 kart savaitei
oddettele parašė:
Žuvis gi labai reiklinga ir seniai reikėjo jos duotimes lb mėgstam žuvį, ir tikrai nemanau kad nėra pirkti kokybiškos žuvies mes turim kelis taškus ten ir perka…
Kraujas geras, turbūt užteko ir kito maisto
labai nemėgstu darinėt žuvies, galiu ir apsivemt tai bedarydama nuo kvapo, vaizdo, perku tik filė. Bet pasiaukosiu dėl sūnelio ir paruośiu lydeką. O kokybė- kvestionuotinas klausimas. Kai pats pasigauni, ir žinai iš kokio vandens telkinio, tada gali būt ramus
įdomu kaio ungurys? Turbūt per riebu tokiems mažiems vaikams?
Mes.mig parašė:
Sveikos. Atsiprašau jeigu nesenai buvo klausyta bet kada turi būti paskelbta internete ar vaikas pateko į darželį ar ne? Kalbu apie registracija internetu
Tai jau pirmas etapas paskelbtas. Sako dabar kaip ir birželį turėtų antras būt. Nors mano draugė tai tik prieš pat rugsėjį sužinojo kad pateko su pirmu vaiku. Mes su pirma banga nepatekom, tikiuosi gal dar gausim, bet dabar 20+ eilėje esam..
Mes.mig parašė:
Sveikos. Atsiprašau jeigu nesenai buvo klausyta bet kada turi būti paskelbta internete ar vaikas pateko į darželį ar ne? Kalbu apie registracija internetu
Mes irgi žiūrėjom internetu. Žiūrim, kad vis dar užrašas "laukiantis eilėje" ir kelintas numeris. Neneiškenčiau ir paskambinau į darželio administraciją paklaust tvarkos apie priėmimą. Pasakė, kad šiemet nepapulsim, nes per pirmą kvietimą su kuo asmeniškai susisiekė, jau sutartis pasirašė, pilnai grupės suformuotos. Kad tas užrašas "laukiantis eilėje" yra, tai sako nu ir esat laukiantis, jei neišsibraukiat patys. Tada paklausė pavardės, atsidarė savo internetą ir diskutavom, kad pagal skaičius įmanoma papult tik nuo dar kito rugsėjo, kada eilė priartės iki mūsų. Mes 12 nr. Tai sakė kad ir būtų tas antras kvietimas dar šią vasarą ar koks vaikas išeitų į kitą darželį, tiek vietų neatsilaisvintų vistiek.
Manau paskambinkit į darželį paklaust apie savo situaciją, nes ne savivaldybė priėmimus organizuoja, o darželio pati įstaiga.
Dar pasakė, kad su labai mažiukais vaikais (1,5 - 2m) sunku papult, nes 1 grupėj jų gali būti ne daugiau kaip 10, tokie reikalavimai Lietuvoj. O jau kai sueina 2 metai, tada daugiau ir vietą gaut lengviau.
Elni parašė:
Mes irgi žiūrėjom internetu. Žiūrim, kad vis dar užrašas "laukiantis eilėje" ir kelintas numeris. Neneiškenčiau ir paskambinau į darželio administraciją paklaust tv…
Bet ta eilė ir dabar dar "juda". Aš vis karts nuo karto patikrinu eilę ir susivedu sau į failiuką, tai matau kaitą
Tarkim mes viename iš darželių buvome Nr. 69, po priėmimo likome 43, o dabar vis kas kelios dienos pakylam po 2-3 vietas ir dabar Nr. 22 esam. Tai gal čia išsibraukia tie, kas pakliuvo į kitą darželį, tai išsibraukia iš antro prioriteto, nežinau :/
MiLaNe parašė:
Bet ta eilė ir dabar dar "juda". Aš vis karts nuo karto patikrinu eilę ir susivedu sau į failiuką, tai matau kaitąTarkim mes viename iš darželių buvome Nr. 69, …
Gali būt. Tai dar ir mes laukiam
liepos mėnesį jau tikrai aišku bus.
Žuvį aš puode išverdu, po to išrenku kaulus ir duodu su daržovėm.
Daviau menkės iš pradžių, tai bėrė užpakalį. Paskaičiau internete, kad lašišos, menkės sveika, bet turi daug baltymų ir alergiškus žmones veikia labiau nei kitos.
Tai perėjau prie kitų žuvų: jūrų ešerys, lydeka, dorada, vilkešeris, starkis... Tai nebėrė nuo šitų.
Elni parašė:
Žuvį aš puode išverdu, po to išrenku kaulus ir duodu su daržovėm.
Daviau menkės iš pradžių, tai bėrė užpakalį. Paskaičiau internete, kad lašišos, me…
O mes ir silkės duodam, tik nedaug, nes vis tik sūdyta. Bet valgytų ir daugiau, jei tik duotume
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai