Zivilekkk parašė:
Koki misinuka vartojat?
Gallia.Nezinau ar Lt jis parduodamas. Gyvenu Fr. Jau pabandem tai gal gurksni nugere. Kazkur skaiciau kad galima maisyti tai reikes taip r daryt
Zivilekkk parašė:
Koki misinuka vartojat?
Gallia.Nezinau ar Lt jis parduodamas. Gyvenu Fr. Jau pabandem tai gal gurksni nugere. Kazkur skaiciau kad galima maisyti tai reikes taip r daryt
Astra parašė:
Mamos, o ką naudojate indukui priklijuoti? Gal yra kažkas, kad bet koks indukas priliptų?
Mes ir is ali esame prilimpanti dubeneli isigije, tai geresnis nei is voverytes butikelio. Dar is ali pirkom toki gumini blyna, ale kad visi bliudukai tiktu prilipint, tai nesamone visiska, net prie pacio staliuko nelimpa
Acce parašė:
Musu tai paprasta lekstute apacioj kaip guma tipo neslysta kolkas mokinames valgyt vieni. Bet kai supykstam man rodos tai neatlaikys nei priklijuota. 😂😂amazon yra…
Bambukini maniskis suskalde 🙈
Zivilekkk parašė:
Mes viska duodam NORMALU, cia atskira tema, bet as netikiu jokiais bio, organiskais ar dar kitom nesamonem. Tiesiog paanalizuoju sudeti pries pirkdama.
O kodėl netikite? Aš tai vaikui eko ir naminį viską stengsiuosi duoti, sakau, gal kruopos rundapu nebus nupurkštos, o višta hormonais neprišerta🤔
Astra parašė:
O kodėl netikite? Aš tai vaikui eko ir naminį viską stengsiuosi duoti, sakau, gal kruopos rundapu nebus nupurkštos, o višta hormonais neprišerta🤔
Rundapu ne kruopas purškia
Begemotukas parašė:
Gal yra Italijoje gyvenanciu mamyciu? Planuojame kelione balandi i italija, ar realiai ten tokia baisi padetis del koronoviruso, ar cia tik ispustas burbulas?🤔
Yra... Na žinokit baisoka...o aš Pietu Italijoj...o Šiaures Italijon tai tikrai geriau nevažiuot. O iki balandžio arba aprims, arba dar labiau išplis. Tai yra pavojus ne tik užsikrėsti, bet situaciai pasikeitus pvz. nebusit įleisti į lt arba išleisti nes paskelbs raudona zona. Aš va mastau vis ar sėdet ar bėgt į Lietuvą. Bet baisu ir kokiam oro uoste ar lėktuve pasigaut.
Leo19 parašė:
Yra... Na žinokit baisoka...o aš Pietu Italijoj...o Šiaures Italijon tai tikrai geriau nevažiuot. O iki balandžio arba aprims, arba dar labiau išplis. Tai yra pavoj…
Ačiū!
Emamukas parašė:
Rundapu ne kruopas purškia![]()
Ne iš kaimo, tai ne viską žinau, dėl to ir klausiu🙂 juk visą augalą purškia, įskaitant ir tą dalį, kurią valgom, ar ne taip suprantu? be to, įdomu, grikius, avižas, soras purškia tuo rundapu ar ne? Ar tik kokius kviečius bei rugius?
Astra parašė:
Ne iš kaimo, tai ne viską žinau, dėl to ir klausiu🙂 juk visą augalą purškia, įskaitant ir tą dalį, kurią valgom, ar ne taip suprantu? be to, įdomu, grikius, avižas,…
As ir ne is kaimo. Rundapas nuo zoliu. Nupurskiamas dirvozemis kad zoliu nebutu. Prarjus tam tikram laikui - sejama sėklos
Emamukas parašė:
As ir ne is kaimo. Rundapas nuo zoliu. Nupurskiamas dirvozemis kad zoliu nebutu. Prarjus tam tikram laikui - sejamaRoundapu purškia prieš derliaus nuėmimą pvz. grūdines kultūras, ar nupurškia bulves, kad greičiau atsiskirtų nuo kelmo ir būtų galima kasti, kad kuo anksčiau į prekybą... ☺
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai