Mozaika123 parašė:
Na jau greitai pamatysiu savo mažytę 💞
Paguldė į gimdyklą ir skatins.
Viskas bus gerai, stiprybės Jums! 🙏💐
Mozaika123 parašė:
Viskas bus gerai, stiprybės Jums! 🙏💐
JustinaKr parašė:
Man tokia savijauta jau gal kokia 2-3 sav kaip jusu bet kaklelio netikrino man o panasu kad ir nesiruosia
Nu man paskaudėdavo ir pamausdavo, bet dabar tai išvis po patikros visą tarp kojį atrodo skauda 🤦♀️😂 patikrins, vistiek jei nepagimdysit sius į stecionarą tai tada ir patikrins
Mozaika123 parašė:
O kodėl taip anksčiau? Bet kuriuo atveju pozityvios mintys padės! Ir kvėpavimas 🌸
Jolvita parašė:
Pas mane jau keleta dienu yra tokie kaip spazmai toj vietoj kur kaklelis, jeigu judu tai net reikia atsistoti, aisku ne visa laika, o labiau i vakara. O siandien ne…
Man ilgiau būnant ant kojų atrodo ten taip suduria, bet kartais nesuprantu, ar čia jis taip suduoda, ar čia kažkokia veikla vyksta. Bet su tuo kakleliu man irgi įdomu, nes man irgi nematuoja. Terminas mano 16d. Važiuosiu 15d pas daktarė jei per savaitgalį ne pagimdysiu... O paskui bus matyt kokie planai. Bet labai norėčiau šį savaitgalį jau sprogti 🤗💞
aistere parašė:
Sveikutes. Siandien pasauli isvydo musu sunus Herkus 9.44 val. Gime dickis 3,915 ir 52 cm. Gimdziau KGN.![]()
Sveikinimai! 🌷🌷 Gražus vardas
Liūto ūsai parašė:
O kodėl taip anksčiau? Bet kuriuo atveju pozityvios mintys padės! Ir kvėpavimas 🌸
Pirmi gimdymai baigės preeklamsija
Dabar ir baltymo jau yra, sakė nėr ko laukt
Laša jau oksitoconas, tai jau kas 5 min vis stipriau suima.
Na visos pagimdom, pagimdysiu ir aš 💞
Svarbu visi sveiki 💞🤞
viga parašė:
Ir as siandien tarp kitko kai buvau santariskese paprasiau, kad paziuretu kakleli, bet gydytoja taip pat netikrino. Pasake laukiam naturalios veiklos kol kas. 🤔😊…
Pries pusantru metu buvau santariskiu priemume pora kartu, tai visad tikrino ir kakleli
10 diena buvau tai patikrino tonusus viskas tvarkoj ir liepe stebet judesius. Sake vaiksciot dar kokias 10 dienu jei per has nieko tai po tų 10 dienu atvykti ir guldys i stacionara tai stebes ir jau skatintu speju. Netikrino kaklelio man nei karto siom paskutinem savaitem.. labai tikiuosi kad per sias dienas prasides veikla .
O as norejau paklaust ir tos kurios hau kaikot mazylius ir tos kurios dar laukiat ar visais skiepais gimus leliui skiepinot (skiepinsit) ?
ASaulė parašė:
10 diena buvau tai patikrino tonusus viskas tvarkoj ir liepe stebet judesius. Sake vaiksciot dar kokias 10 dienu jei per has nieko tai po tų 10 dienu atvykti ir gul…
As skiepysiu visais privalomais ir neprivalomais skiepais, zinoma! Nenoriu, kad po to vaikas turetu problemu del kitokio mano pasirinkimo. Juk pakilusi temperatura ar pan. dalykai po skiepo yra nepalyginamai geriau, negu tos baisios ligos.
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai