Burbuu parašė:
Galbut kuri mamyte zino, kaip del prasymo tuo atveju jei leisi dar po metu ? Darzely, pazistami ir anyta dirba.. dar niekas nezino apie nestuma 🐣
Matau, kad abi į rugsėjinukus patenkam😁
Burbuu parašė:
Galbut kuri mamyte zino, kaip del prasymo tuo atveju jei leisi dar po metu ? Darzely, pazistami ir anyta dirba.. dar niekas nezino apie nestuma 🐣
Matau, kad abi į rugsėjinukus patenkam😁
Raaasele parašė:
Jei Vilniuje: sutarties, net gavusi darželį galite nepasirašyti. Perpildote prašymą dar kitiems metams, kai gauta vieta sutarties nepasirašius anuliuojasi ir ramiai…
O sakykite gal žinote ar pavyksta darželiuose susitarti dėl nelankymo?
evee66 parašė:
O sakykite gal žinote ar pavyksta darželiuose susitarti dėl nelankymo?
Labai įdomiai skamba tas susitarimas 😁 manau toks dalykas yra nelegalus ir už "vietos laikymą" mokėsite kažkam į kišinę ir plius darželio mokestį. Jeigu nėra eilių į darželį, tai ok. Nu bet jei yra vaikų, kurie laukia eilėje ir kažkas tik užima vietą, bet neina ir sėdi laimingai namie, tai lb nesąžinga.
O šiaip kiekviena savivaldybė turi tvarkas ir ten yra numatyta kiek galima nelankyti darželio ir po kiek laiko nelankymo išbraukti iš sąrašų.
As net negalvojau apie darzeli, man atrodo dar per mazas, o ir kitais nelabai pasitikiu kad pasirupins mano vaiku gerai 🙈
Kitas dalykas, butu absurdas leisti kai taip ar taip namie sedziu 🤷🏼♀️ o ir traumuotu manau jau ji, jaustusi kazkaip atstumtas kai naujas seimos narys atsirastu 🤷🏼♀️
Aisku ir ligu atveju nesamone, nes manau jog sirgtu ir sirgtu, ir mums i namus parnestu, ko pasekoje visi turbut namie iskristu ir i darba neitu, as bent manau jog daugiau bedos butu nei naudos 😊
Nors kur gyvenu, motinystes atostogos tik 9 men trunka, nuo tiek kitos mamos grizta i darbus ir leliukus jau veda i darzelius, jiems taip iprasta 🤷🏼♀️
Aš vedžiau savo vyresniają į darželį, kai gimė brolis. Tų ligų kartais parneša, bet vedžiau, nes man lengviau. Savanaudiškai gal skamba, bet tokia realybė. Aš visus reikalus susitvarkau ir pailsiu bent kažkiek. O ir vaikas laimingas pilnas įspūdžių po darželio. Labai noriai ėjo ir eina iki šiol. Būna kad ne kasdiena vedu,duodu pailsėt
reimey parašė:
Labai įdomiai skamba tas susitarimas 😁 manau toks dalykas yra nelegalus ir už "vietos laikymą" mokėsite kažkam į kišinę ir plius darželio mokestį. Jeigu nėra eilių …
Ne, ne į kišenę, normali sąskaita išrašoma
aš mokėjau tik ugdymo mokestį po karantino vasarą, kai jungtos grupės ir kelis mēn prieš, nes nėštumas buvo su lovos režimu ir bijojau bet kokių ligų. Kad nesąžininga, sutinku, todėl gimus mažyliui rusenį bandžiau vesti mėnesį, per tą laiką nespėdavo mažiukas net pasveikti ir prasisėdavo vėl nauja sloga ir sutartį nutraukiau. Tada dar metus abiem vaikais rūpinausi pati
Kad dėl naujagimio bent kelis mėn galima atidėti lankymą, tai tikrai, buvo ne vienas atvejis grupėje. Bet reikia pačiame darželyje išsiaiškinti kas ir kaip.
Raaasele parašė:
Ne, ne į kišenę, normali sąskaita išrašomaaš mokėjau tik ugdymo mokestį po karantino vasarą, kai jungtos grupės ir kelis mēn prieš, nes nėštumas buvo su lovos r…
Pas mus grupėje buvo atvejis, kad vaikas gavo vietą darželyje, bet jo nelankė, nes tėvai taip vieta "rezervavosi". Sumokėjo atitinkamą sumą direktorei, mokėjo ugdymo mokestį, bet pagal Savivaldybės tvarką vaikas gali nelankyti be pateisinamos priežasties mėnesį laiko. Tada braukiamas iš sąrašo. Tai po to mėnesio jau teko klastoti, kad vaikas lanko 🙊 Tai yla išlindo iš maišo, nes buvo vaikų, kurie nepateko, o patys tėvai nenulaikė liežuvio ir gyrėsi, kad "rezervavosi" vietą.
Tai yra sudaryta galimybė kažkiek laiko nelankyti. Mes irgi pasinaudojome šia galimybe, kai gimė sesutė
Aš būtent kalbėjau apie tuos kurie "užsirezervuoja" vietas ir neveda vaikų.
Sveikos,
Gal kas susidūrėte su etapu kai labai daug pikdžiugiškai pradeda mėtyti daiktus, maistą ar tai įrankius? Jau užkniso juodai toks svaidymas, ypač kai valgo tai mėgsta įrankius mėtyti. Ir kai nebenori tai maistą mėto, vietoj to kad paliktų vietoje. 🤦♀️ kaip tvarkėtės su tuo reikalu? Nes pasakius negalima, azartas 100proc išauga 🤷♀️😂
LovBo parašė:
Sveikos,
Na jeigu meto tuomet aš paimu maistą ir valgymas baigtas
LovBo parašė:
Sveikos,
Buvo etapas mėtymo, praeis, gal vėliau vėl užeis. Pradeda mėtyti, iškart paimu maistą. Gana greitai suprato, kad taip negerai
17 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai