Ocean Ni parašė:
O koki buteliuka davet?
Man tas pats su spenelaoaos, tai as irgi kartais nisitraukineju.
Nuk firmos buteliuka daviau
Ocean Ni parašė:
O koki buteliuka davet?
Man tas pats su spenelaoaos, tai as irgi kartais nisitraukineju.
Anonime1993 parašė:
Ciulptukas jo nenuozulnus, tai gali trugdyti derinimui su maitinimu
Ocean Ni parašė:
O jau pradejot duot vitamina D? Nuo kada ji reikia gal zinot?
12 parų apsilankėm pas pediatrę. Ji sakė, kaf pradėti duoti po 1 (400) lašiuką. Taip ir darau.
mocaprice23 parašė:
Sveikos, ar išeinat į lauką jau? Mes bandom išeit po 15-20min kasdien auto kėdutėj ir ilginam laiką, norėtųs ir su vežimu išeit. Ką tokiu oru rengt išėjimui su veži…
Mums labai patinka lauke
einam kasdiena pora kartu ir būnam nuo 40min iki 1,5 val
laumės_žirgas parašė:
12 parų apsilankėm pas pediatrę. Ji sakė, kaf pradėti duoti po 1 (400) lašiuką. Taip ir darau.
O mums nieko nesake, buvom jau 2 kartus, tai ir galvoju kada cia pradeti. Kol kas tik pati naudoju.
Ocean Ni parašė:
Išleidžiant iš ligoninės, sakė jog nusipirkti ir pradęti duoti po 1 lašiuką 🙂
Ocean Ni parašė:
Mums sakė nuo 1 mėn duoti
Ocean Ni parašė:
O mums nieko nesake, buvom jau 2 kartus, tai ir galvoju kada cia pradeti. Kol kas tik pati naudoju.
Išleidžiant iš ligoninės sakė duoti po 1 lašiuką nuo pirmos dienos namuose. Pirma pirkau su žirafyte, bet nežinau ar sutapimas ar ne, pūtė pilvuką. Tada pirkau Oiledixin D3, daug mažiau kaupiasi oras.
Labuka. Kaip gyvuojat? Kaip jusu kleckuciai? Mano vyrukas elgiasi ne pagal amziu. Visi sako kad jis net neatrodo kaip savaites leliukas. Dienom buna po pora val budrauja stebi viska bando guguot jei ilgai kokia veido mimika rodai tai ima kartot. Nu toks unikumas jis pas mane. O valgo kaip tas drakoniukas is filmuko man man man 🤭 ryt sesele ateis aplankyt ziuresim ka sakys
Gretux5115 parašė:
Labuka. Kaip gyvuojat? Kaip jusu kleckuciai? Mano vyrukas elgiasi ne pagal amziu. Visi sako kad jis net neatrodo kaip savaites leliukas. Dienom buna po pora val bud…
Labas, mūsiškis ilgai irgi budrauja, nemiega po kelias valandas, bet mes kankinamės ir su diegliais 🥴 o šiaip tai stiprus atrodo, galvą labai bando kelti, stumiasi rankomis stipriai, pas gydytoją ateinančią savaitę turėtume vykti tai net įdomu ir svorio kiek priaugo, nes valgo nutrauktą mp po 120ml kas 2-3,5val. Rytoj bus 4sav.
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai