Lil909 parašė:
Merginos, mane kamuoja savaite toks silpnas galvos maudenimas... lyg silpna migrena, gyvenime tokiu problemu nebuvo... su tyrimais viskas ok, gal kazkam taip buvo? …
Man irgi tas pats tiek ryte tiek vakare
Lil909 parašė:
Merginos, mane kamuoja savaite toks silpnas galvos maudenimas... lyg silpna migrena, gyvenime tokiu problemu nebuvo... su tyrimais viskas ok, gal kazkam taip buvo? …
Man irgi tas pats tiek ryte tiek vakare
Apie pranešimą darbdaviui tai teoriškai kaip ir išvis neprivaloma pranešti. Tiesiog suėjus 30 savaičių gydytoja išduoda nėštumo ir gimdymo atostogų pažymą, kas realiai yra kaip nedarbingumas, o apie nedarbingumą nereikia pranešti iš anksto. Po to, likus bent 14 dienų iki vaiko priežiūros atostogų pradžios, reikia rašyti prašymą įmonei. Na bet iš žmogiškosios pusės būtų gražu pranešti darbdaviui dar dirbant, kad turėtų galimybę susirasti pamainą
Lil909 parašė:
Ar spaudimas normose? Jei taip, tai ar pakankamai vandens geriate? Jei į abu klausimus atsakymas taip, tai tada gali būti taip vadinama nėščiųjų migrena, kur atsirado tik nėštumo metu. Jei labai erzina galvos skausmas, galima paracetamolio išgerti, tik ne visoms padeda ir jis.
Tarp kitko, aš su nėščiųjų sloga kankinuosi. 🤦♀️
Evah parašė:
O kaip nusprendėte kada pranešite darbe?![]()
Iš esmės tiesiog laukiau saugesnio jau laikotarpio po genetikes apžiuros ir panašiai. Norėjau iš tiesų pranešti kuo anksciau nes gerbiu ir savo darbdavius ir kolegas, norisi susidaryti kuo anksciau plană kaip darbai vyks kol busiu vpa ir kad kuo sklandziau viskas praeitu
aisku jei darbas nerupetu ir nemyleciau jo, tai pranesciau belenkada ir ne mano bedos, sukites😁
Dobyte parašė:
Sveikos, ar buvo, kurios 13 savaitę susirgo kovidu ir baigėsi gerai?
Temperatūra buvo pusantros paros max iki 38,00. Dabar temp. Jau nėra, tik nosis vi…
Su pirmagimiu sirgau panašiais simptomais, viskas vaikučiui gerai 😊
Pukee parašė:
Dar klausimelis ar kam yra išrašę gerti aspiriną? Su pirmais nėštumais nereikėjo, bet dabar skyrė nes prieš šitą turėjau du ankstyvus persileidimus.
Yra, geriu 150mg
Doro_teja parašė:
Yra, geriu 150mg![]()
Galiu paklausti, dėl kokių priežaščių?
Pukee parašė:
Galiu paklausti, dėl kokių priežaščių?
Žinoma
pirmo nėštumo metu ištiko HELLP sindromas (mutavusi preeklampsija kitaip, besimptomė, na, tiksliau Klinikose taip įvardino, tiesiog nebūdingi simptomai buvo) ir tada gimė dikra nepilnai 35sav
Tai man jau tada pasakė, kad aspirinas yra prevencinė priemonė, nors per 12sav echo kaip ir paneigė gydytoja, bet liepė vistiek gerti
sakė, kad jei ir nepadės, tai lyg ir nepakenks 🤦♀️😅
Ir jums skiria tokį “gydymą”?
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai