Shinee parašė:
O jum būna kad gulint atrodo taip staigiai sukietėja pilvas, ir taip nemaloniai? Nuo ko čia taip galėtų būt? 🤔
Gal nuo magnio trūkumo?
Shinee parašė:
O jum būna kad gulint atrodo taip staigiai sukietėja pilvas, ir taip nemaloniai? Nuo ko čia taip galėtų būt? 🤔
Gal nuo magnio trūkumo?
Shinee parašė:
Man tai irgi buna sukieteja. Bet as tai taip jauciu, kad tempima, ir tik vienoj lokalioj vietoj sukieteja, bet man tai atrodo kaip vaikelis razytusi, ir istemptu pilva bei atsiremtu. Nes paskui po keliasdesimt sekundziu atsileidzia.
Kami1987 parašė:
Sakykit, o ka vartojat nuo spaudimo? Turiu taip pat spaudima karts nuo karto, kartais nei is sio nei is to pradeda skaudeti galva, pasimatuoju spaudima, pakiles. Pa…
Nieko dar
Turiu tik stebeti kai ilsiuosi jis geras.. kai i darba jis pasoka😭
Sveikos, su šventėmis! 🎄☃️
Mano mažylis šiandien jaučiasi kaip įprastai, vakar temp buvo pakilus iki 37,5 bet pamiegojo pietuku ir ji nukrito. Ir daugiau nebekilo.. slogos nepasakyčiau kad yra, lyg nori pakositi.. bet nesuprantu per diena kokius 2-5 kartus sukosti..🙈
Bet užtai ir vyresnėlis apsirgo.. vakar jam temp sukilo. Bet gan greitai nukrenta. Padariau jam gripo testa. Parodė neigiama.. kaip skauda, ir liudna kaip jie serga...😪😪😪😪
neringa123 parašė:
Sveikos, su šventėmis! 🎄☃️
Su šventėmis ir jus ir visas nares
Kai vaikai serga labai skaudu i juos ziureti
atrodo tokie bejegiai .
O mano vaikas siandien kazkoks pilvelyje ramus , jauciau tik kelis judesiukus . Vakar selo
spogee parašė:
O man šventės kiek susigadino. Po didesnio reikalo, ant tuoletinio buvo kraujo. Bet tiek ir buvo, ir vieną kartą bet vistiek neramu 🫣
Ar kietai šalinates? Pas mane jau du ar trys mėn ištisai jo būna.. daktarei sakiau, sakė maistą keist, bet nepadeda.. kartais duphalako išgeriu, nes prieš nėštumą buvo jis pasiūlytas man jau... o intike rašo, kad galima nėščiom ir maitinančiom, nors ginė kaip ir numykė, kad geriau negert, o maistu.. bet kai viską drąsko, tai gal geriau gersiu vstk juos...
Ežiukėė parašė:
Ar kietai šalinates? Pas mane jau du ar trys mėn ištisai jo būna.. daktarei sakiau, sakė maistą keist, bet nepadeda.. kartais duphalako išgeriu, nes prieš nėštumą b…
Nu šventės savo padarė, tai užkietėjo. Bet tikiuosi vienkartinis atvejis
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai