Ežiukėė parašė:
Tos kurios maitinat nutrauktu mp, kiek jūsų vaikui laiko ir kiek per parą suvalgot? 😊
As maitinu nutrauktu ir damaitinu pm. Per para nutraukto mp gaunasi apie 450ml.
Ežiukėė parašė:
Tos kurios maitinat nutrauktu mp, kiek jūsų vaikui laiko ir kiek per parą suvalgot? 😊
MammaMiaa parašė:
Supratau 😊 ačiū už atsakymą 😊
Ežiukėė parašė:
Supratau 😊 ačiū už atsakymą 😊
Tikrai nėra už ką🤗🌸
Tiuutea parašė:
Ta prasme laikau ne dėl atsirūgimo, jis užmiega o man labai gera kai jis taip prisiglaudęs tai būna kad ir visa valanda praeina 😁 aišku mamka internete tuo tarpu 😂…
Taip smagu tuos vaikučius myluoti kol mažiukai ir kol galime 🥰 be to bus didesni ir neleis arba leis myluotis😃🌸
emma12 parašė:
Kaip jums su plaukais? Ar neslenka ? Mano plaukai iki subinės , ir baisiai slenka , tai kur tik einu , vien plaukai. Pakeliu nakti mažaja maitint , jos rankuose pla…
Neslenka dabar, bet anksčiau esu naudojus šios serijos šampūną ir kondicionierių, tai akivaizdžiai po poros mėn. pasimatė, kad daug naujų plaukų auga
https://www.wellpert.lt/produktas/pharmaceris-rinkinys-skatinantis-plauku-augima/?_gl=1*1cmjmta*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=Cj0KCQjwu7TCBhCYARIsAM_S3NiQ4ciOjRFiZizj6c5l8N6Cojg4mgDV7zr4yBp4LgFnyaQXJKvd9m8aApG3EALw_wcB&gbraid=0AAAAABoANwT6PLg305gBhGL2XlUP-4CTS
Dėl plaukų slinkimo tai man su pirmu labai išslinko, kuokštais. Bet tai normalu dėl visų hormonų. Nieko nedariau, išslinko o po to ataugo nauji. Dabar kaip ir nieko, bet mažai dar laiko praėjo, tai dar visko gali būti 🫢
O mažajai jau sloga ir pakosti, kitaip ir būti negalėjo....bet nuotaikoje, daug valgo ir miega grynam ore, gal taip ir prais, labai tikiuosi 🫶
Tos kurios po cezario operacijos gal pakomentuotimete kokioje įstsigoje jums jį atliko? Kaip atsigavimas po opetacijos? Opearacijos metu kada jums leliuka padave, kiek laiko buvote atskirai be leliuko? Ar tuo metu su teciu leliukas buvo? Kada atsikelti pavyko ir pan.?
Heart parašė:
Tos kurios po cezario operacijos gal pakomentuotimete kokioje įstsigoje jums jį atliko? Kaip atsigavimas po opetacijos? Opearacijos metu kada jums leliuka padave, k…
Buvo Panevėžyje, atsigavimas gana greitas. Tą pačią dieną jau vaikščiojau, išėmė šlapimo kateterį. Po trijų dienų išleido namo, namie po 3sav jau buvo lyg niekur nko 😊 leliuką padavė tik vos apvalius, gal po minutės ar dviejų pridėjo prie veido porai minučių ir tada iškeliavo svertis, matuotis pas tėtį į pogimdyvinę palatą. Kol mane pabaigė siūti užtruko gal dar kokių 15min ir tada parvežė kur leliukas jau su tėčiu buvo. Padėjo ant krūtinės, padėjo jam ir man pamaitinti jį, vis atėjo prižiūrėt kaip sekasi mum.
Ežiukėė parašė:
Buvo Panevėžyje, atsigavimas gana greitas. Tą pačią dieną jau vaikščiojau, išėmė šlapimo kateterį. Po trijų dienų išleido namo, namie po 3sav jau buvo lyg niekur nk…
Ačiū labai 🤗
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai