ramykasu parašė:
Pasidalinkit, iš kur pirkot kūdikio drabužėlius ligoninei☺️
Lindex. Medvilninius šliaužtukus+merino bodžiukus. Kitko turėjau nuo dukros. Ir sau naktinukus su pižamos kelnėm, bei žindymo liemenėlę pirkau.
ramykasu parašė:
Lindex. Medvilninius šliaužtukus+merino bodžiukus. Kitko turėjau nuo dukros. Ir sau naktinukus su pižamos kelnėm, bei žindymo liemenėlę pirkau.
ramykasu parašė:
Vilaurita brand'o drabužėlius į ligoninę. Jie turi išvirkščiomis siūlėmis. Baby city prekiauja ir internetu pilna. O vėliau jau: h&m; next; lindex.
Viltis1 parašė:
Merginos ar dar nėra ankstuku ? jau turėtų prasidėti po vieną kita naują žmogų 😄 mano terminas balandžio 9, bet vaikas I didesnę pusę tai paskyrė balandžio 7 vizitą…
Su pirmu turejau "nuojauta" , jog pagimdysiu anksčiau tai pernesiojau 3d. Šįkart net nesitikiu anksčiau.😅 terminas 5d jei iki to laiko neprasidės tai 7d važiuosiu į dienos stacionarą pasitikrinti. 😊
Viltis1 parašė:
Merginos ar dar nėra ankstuku ? jau turėtų prasidėti po vieną kita naują žmogų 😄 mano terminas balandžio 9, bet vaikas I didesnę pusę tai paskyrė balandžio 7 vizitą…
Maciau FB grupej bent 3 ankstukai jau yra
Viltis1 parašė:
Dar nėra , bet kažkokia nupjauta kad gimė pirmas 38 sav ir šita bus taip pat 😅 Arba gal aš klystu 😅
Viltis1 parašė:
Kokio dydžio numatavo? Man 34+4 buvo jau 2.9 kg.
ToSi parašė:
Mano vaisius 34 sav. pagal išmatavimus 2,8 kg, o terminas dar tik balndžio 22 d. Baisu kiek dar augs, ar pavyks pačiai išgimdyt...
viltesim parašė:
Mano vaisius 34 sav. pagal išmatavimus 2,8 kg, o terminas dar tik balndžio 22 d. Baisu kiek dar augs, ar pavyks pačiai išgimdyt...
3 trimestro ultragarso matavimai ne visuomet tikslūs būna. Man su pirmąja išorinį apgręžimą darė, sakė vaikas 3,3/3,4 kg. Už pusantros savaitės pagimdžau 54 cm 4,05 kg dukrytę. Nu negalėjo per 10 dienų užaugt 600/700 g.
ToSi parašė:
Man buvo 35+5 ir matavo 3 kg su trupučiu bet rašo +-400 gr o procentile 82. Kai 31 savaites procentile buvo 42 tai nesuprasi ar toks augimo šuolis ar kažkuri ne taip pamatavo 🫣
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai