Jolanta-K@J mama parašė:
Jeigu darbe raset, kad VPA busitr iki 2-ju metu, tai niekam nereikia pranesti, griztat i darba kita diena po 2-ojo gimtadienio. Bet jeigu imone didele, tai paskambi…
Aciu ;)
Jolanta-K@J mama parašė:
Jeigu darbe raset, kad VPA busitr iki 2-ju metu, tai niekam nereikia pranesti, griztat i darba kita diena po 2-ojo gimtadienio. Bet jeigu imone didele, tai paskambi…
Aciu ;)
monamint parašė:
Sveiki. Is kokio laikotarpio man skaiciuosis vaiko prieziuros ismoka? NGA iki 09.24;
2017.08.01-2018.07.31
monamint parašė:
Sveiki. Is kokio laikotarpio man skaiciuosis vaiko prieziuros ismoka? NGA iki 09.24;
I VPA eisit kazkue nuo sausio, tai skaiciuos is 2018.12.01-2018.11.31 laikogtarpio.
Jolanta-K@J mama parašė:
I VPA eisit kazkue nuo sausio, tai skaiciuos is 2018.12.01-2018.11.31 laikogtarpio.
As tai suprantu, kad mamyte parase, jog NGA truks iki rugsejo 24, tai VPA kita diena prasides.
MelyniKalnai parašė:
As tai suprantu, kad mamyte parase, jog NGA truks iki rugsejo 24, tai VPA kita diena prasides.
Jo, tyksliai
Labas merginos. Vienam forume uzmaciau BOMBA! Istatymo pataisa -
Mazina dekreto ismokas iki 77 proc, tevystes atostogu ismokas iki 77 proc ir vpa. 

https://e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct/lt/TAK/cb220ff0738211e8a76a9c274644efa9?jfwid=-g0zrznptx
agneta000 parašė:
Mazina dekreto ismokas iki 77 proc, tevystes atostogu ismokas iki 77 proc ir vpa. …
Siaubas
agneta000 parašė:
Mazina dekreto ismokas iki 77 proc, tevystes atostogu ismokas iki 77 proc ir vpa. …
Pati parodziau - pati paaiskinu
susije su nauja mokesciu reforma.

sveiki, gal jus galit paaiskinti mano situacija ar kur kreiptis 😊 mano sutartis yra terminuota iki kada grys V.P. is VPA(bet ji isvaziavo ir nebegrizo i darba) tuo laiku as susilaukiau pirmo vaiko, antras vaikas gime 2016 liepos 9diena, esu parasiusi prasyma kad auginsiu vaika iki 3metu
tuo metu mano darbo dvi parduotuves uzsidare, ir liko tik kituose miestuose. Jei noreciau grizti i darba dabar po 2metu, kaip butu??? ar mane atleidzia ar iesko darbo ar pati turiu prasyma rasyti...??? nes jokiu ismoku nebegaunu, stociau i Darbo birza
18 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai