Laukianti dziaugsmo parašė:
Is kokių men skaiciuos dekreta, jei iseisiu i ji geguzes pirma savaite?
kaip suprantu atlyginima ims iki kovo tik? nes uz balandi deklaracijoj matysis sod…
2018.04.01-2019.03.31
Laukianti dziaugsmo parašė:
Is kokių men skaiciuos dekreta, jei iseisiu i ji geguzes pirma savaite?
kaip suprantu atlyginima ims iki kovo tik? nes uz balandi deklaracijoj matysis sod…
2018.04.01-2019.03.31
Jolanta-K@J mama parašė:
2018.04.01-2019.03.31
Aciu, teisingai mastau tada.
Sveiki. Gal kas patars. Auginu du vaikus. Dekretinese ir VPA esu jau 4 metus. Netiketai suzinojau kad laukiuosi 3. Ar as dar galiu eiti i dekreta ir VPA trecia karta be pertaukos? Ar as ka dar gausiu is sodros. Antram vaikui birzeli sukaks 2metukai. O gimdyti tureciau gruodzio menesi?
Zujkule20 parašė:
Sveiki. Gal kas patars. Auginu du vaikus. Dekretinese ir VPA esu jau 4 metus. Netiketai suzinojau kad laukiuosi 3. Ar as dar galiu eiti i dekreta ir VPA trecia kart…
Į dekretą manau išeiti galite rugpjūtį-rugsėjį,tad kelis mėn į darba manau eiti teks.,jei vaiko priežiūroje esate iki 2m.
lututee parašė:
Į dekretą manau išeiti galite rugpjūtį-rugsėjį,tad kelis mėn į darba manau eiti teks.,jei vaiko priežiūroje esate iki 2m.
Esu iki 3metu pasirasiusi VPA
Zujkule20 parašė:
Esu iki 3metu pasirasiusi VPA
Tai gausite manau,paziurekite sodros psl.ten yra aiškiai info pateikta.
lututee parašė:
Viska gausit ta pati kaip su pirmais 2-ms vaikais. Viskas tas pats, kaip ejot po pirmo vaiko su antru, tas pats ir su treciu bus.
Jurte10 parašė:
Sveikos, koks turi buti NPD deklaracijoje, jei praeitais metais dirbau iki kovo 8d. O po to isejau i dekreta?
is kur jusu pajamas zinoti?
16 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai